Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek amikor valaki beleolvas más levelezéseibe és rájön valamire, pl megcsalás, átverés, kihasználás, akkor ki a szemetebb?

Figyelt kérdés
Itt többször lehordták már azokat, akik emailek között találtak megcsalást igazoló szöveget, és átléptek efölött a tény fölött, hogy valamit találtak. Persze beleolvasni is bunkóság, de ha van is valami, akkor szerintetek komolyan csak az a ludas, aki belenézett, és jobb lett volna ha nem tud semmit és úgy verik át a háta mögött évekig? Nem vagyok ilyen helyzetben, de érdekel ti mit gondoltok?
2012. szept. 30. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a szemetebb aki megcsalta!Persze a másik is hibás,hogy beleolvasott,de igy legalább megtudta az igazságot!!
2012. szept. 30. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az aki beleolvas! Mert ha A-nak nincs bizalma a B felé ne csodálkozzon azon ha B megcsalja. És ha A olvasgatja a leveleit akkor a személyes szférájába is beletapos, és ez csak arra sarkallja B-t , hogy C-t keressen.
2012. szept. 30. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
A bizalom nem feltétlen, azt ki kell érdemelni :) (legalábbis nálunk így szokás). Éppen ezért nem értem, hogy miért vannak egyesek felháborodva azon, ha ránéz a párjuk a levelezésükre. Az én kapcsolatomban ez nyitott dolog. Nem ellenőrizgetjük egymást, de van rálátásunk a másik dolgaira. Volt már, hogy páromat kellett megkérnem, hogy nézze meg valamelyik bejövő üzenetemet, éppen ezért praktikus is, ha tudjuk a jelszavakat. Eleve nincs semmi titkolnivalóm előtte, ezért nem is értem, hogy miért felháborító egyeseknek, ha belenéznek a leveleikbe... Aki ezen kiakad, az nyilvánvalóan titkol, rejteget valamit. Tiszta lelkiismerettel senkit sem zavarna, ha a párja ránéz a dolgaira (ami nem folyamatos ellenőrzést jelent, csak betekintést olykor önmegnyugtatás céljából). Nekem pl az is nagyon fontos, hogy a párom 100%ig bízzon bennem, éppen ezért nem rejtegetek előle semmit sem.
2012. szept. 30. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egyik ex-em is folyton olvasott a telefonomban. Csak ezt eltitkolta. Majd beleőrült, hogy nem talált semmit. És később már durván féltékenykedett.

Van egy személyes tér, amit meg kell adni a párodnak, de az is egy dolog, hogy nem őszinte veled a másik.

Tapasztalatból mondom, hogy sosincs arra garancia, hogy a másik nem fog megcsalni-e egy idő után. Úgyse jössz rá magadtól, maximum kiderül. Jobb inkább olyanban megbízni, akit szeretsz

2012. szept. 30. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Én ilyen helyzetben vok. Szerintem nem bunkóság,mert én is belenéztem az emailjeibe meg a telefonjába,de azért,mert rejtegeti!

Lehet,h sokak szemében köcsög és pa.raszt vok,de lesz.arom,m nem akarom,h évekig hülyítsen! Mellesleg én nem dugdosom a telefonom előle és ha nem tudom elolvasni vmilyen oknál fogva az smsemet,őt kérem meg,h nézze meg mit írtak és ki. A sz.gép is úgy v beállítva,h megtudja ő is nyitni az emailjaimat jelszó nélkül,m nincs titkom előtte-->nyugodtan olvasgathat,ha akar!

Szerintem egy n

2012. szept. 30. 10:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a levelezéseim közt nem találna senki szeretőktől jött dolgokat, mégsem hagynám, hogy nézegessék, mivel barátoktól és munkatársaktól kapott levelek is vannak benne olyan tartalommal ami vagy nekik fontos és csak rám bízták, vagy hivatalosabb munkaügyi dolog, aminek szintén nem örülnék, ha valaki csak úgy belenézne. Így a felháborodást a beleolvasás kapcsán teljesen megértem, de amikor találnak is valamit, akkor miért csak ő a hibás? Hisz nem feltétlenül tudja a megcsaló fél, hogy ellenőrzik...
2012. szept. 30. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:

# 3!

Te vagy az, akit messziről kerülnélek!

A bizalom feltétlen, amit nagyon könnyű eljátszani. Én is tudom a barátnőm e-mail jelszavát és nem dugdossuk egymás elől a telefonjainkat sem. De csak akkor nézzük meg a másikét, ha az kéri!

Amiről te beszélsz, az nem a a bizalom, hanem a bizalmatlanság. Nincs annál rosszabb, mikor a féltékeny feleségnek nem lehet kellemes meglepetést okozni, mert megnézte a böngésző előzményeit és tudja, hogy venni akarok neki valamit. Vagy már a visszaigazoló e-mail-t is látta.

Vannak 10-20 éves barátságaim. Ha a barátnőmet csak néhány hónapja vagy csak 1-2 éve ismerem, akkor a barátaim számára ő egy idegen. Ha a barátaim velem akarnak megbeszélni valamit (személyesen vagy levélben), akkor azt nekem kell eldöntenem, hogy milyen mélységben osztom meg a barátnőmmel. A barátaimmal sem beszélem meg, hogy milyen pózban keféltem legutóbb a kedvesem. Mert magánügy. Ezek bizalmas dolgok, rám bízták. Csak a címzettre tartoznak.

Aki olyan egyszerű, hogy ezt nem képes megérteni, az ne akarjon párkapcsolatot.

2012. szept. 30. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok belemenni ebbe a kérdésbe, csak azt szeretném elmondani, hogy anyukámtól sem tűrném el, hogy belenézzen a levelezésembe. Nem is tenné!

Persze mindent megbeszélünk egymással.

Ha valaki felbont egy levelet ami a párjáé, vagy bárki másé, az belép illetéktelenül a másik intim szférájába.

Nem így kell meggyőződni a párod hűségéről.

Beszélgetni kell sokat és sokat. Akkor minden kiderül köztetek.

2012. szept. 30. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

És mivan azzal, aki már végső elkeseredésében nézi meg? Én vártam, vártam...bíztam benne, de elkezdett titkolózni, nem feküdt már le velem, csúnyán beszélt velem, stb. és akkor néztem bele az e-mail-jeibe, facebook-jába és ott is csak azt, ami olyan nőktől jött, akiket nem ismertem. És hál‘ Istennek kiderült, hogy megcsalt.

Annyit tennék még hozzá, hogy a bizalmat igenis ki kell érdemelmi!

2012. szept. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!