Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek amikor valaki beleolvas más levelezéseibe és rájön valamire, pl megcsalás, átverés, kihasználás, akkor ki a szemetebb?
Az egyik ex-em is folyton olvasott a telefonomban. Csak ezt eltitkolta. Majd beleőrült, hogy nem talált semmit. És később már durván féltékenykedett.
Van egy személyes tér, amit meg kell adni a párodnak, de az is egy dolog, hogy nem őszinte veled a másik.
Tapasztalatból mondom, hogy sosincs arra garancia, hogy a másik nem fog megcsalni-e egy idő után. Úgyse jössz rá magadtól, maximum kiderül. Jobb inkább olyanban megbízni, akit szeretsz
Én ilyen helyzetben vok. Szerintem nem bunkóság,mert én is belenéztem az emailjeibe meg a telefonjába,de azért,mert rejtegeti!
Lehet,h sokak szemében köcsög és pa.raszt vok,de lesz.arom,m nem akarom,h évekig hülyítsen! Mellesleg én nem dugdosom a telefonom előle és ha nem tudom elolvasni vmilyen oknál fogva az smsemet,őt kérem meg,h nézze meg mit írtak és ki. A sz.gép is úgy v beállítva,h megtudja ő is nyitni az emailjaimat jelszó nélkül,m nincs titkom előtte-->nyugodtan olvasgathat,ha akar!
Szerintem egy n
# 3!
Te vagy az, akit messziről kerülnélek!
A bizalom feltétlen, amit nagyon könnyű eljátszani. Én is tudom a barátnőm e-mail jelszavát és nem dugdossuk egymás elől a telefonjainkat sem. De csak akkor nézzük meg a másikét, ha az kéri!
Amiről te beszélsz, az nem a a bizalom, hanem a bizalmatlanság. Nincs annál rosszabb, mikor a féltékeny feleségnek nem lehet kellemes meglepetést okozni, mert megnézte a böngésző előzményeit és tudja, hogy venni akarok neki valamit. Vagy már a visszaigazoló e-mail-t is látta.
Vannak 10-20 éves barátságaim. Ha a barátnőmet csak néhány hónapja vagy csak 1-2 éve ismerem, akkor a barátaim számára ő egy idegen. Ha a barátaim velem akarnak megbeszélni valamit (személyesen vagy levélben), akkor azt nekem kell eldöntenem, hogy milyen mélységben osztom meg a barátnőmmel. A barátaimmal sem beszélem meg, hogy milyen pózban keféltem legutóbb a kedvesem. Mert magánügy. Ezek bizalmas dolgok, rám bízták. Csak a címzettre tartoznak.
Aki olyan egyszerű, hogy ezt nem képes megérteni, az ne akarjon párkapcsolatot.
Nem akarok belemenni ebbe a kérdésbe, csak azt szeretném elmondani, hogy anyukámtól sem tűrném el, hogy belenézzen a levelezésembe. Nem is tenné!
Persze mindent megbeszélünk egymással.
Ha valaki felbont egy levelet ami a párjáé, vagy bárki másé, az belép illetéktelenül a másik intim szférájába.
Nem így kell meggyőződni a párod hűségéről.
Beszélgetni kell sokat és sokat. Akkor minden kiderül köztetek.
És mivan azzal, aki már végső elkeseredésében nézi meg? Én vártam, vártam...bíztam benne, de elkezdett titkolózni, nem feküdt már le velem, csúnyán beszélt velem, stb. és akkor néztem bele az e-mail-jeibe, facebook-jába és ott is csak azt, ami olyan nőktől jött, akiket nem ismertem. És hál‘ Istennek kiderült, hogy megcsalt.
Annyit tennék még hozzá, hogy a bizalmat igenis ki kell érdemelmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!