Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így szerintetek, ezek a nők buták, vagy csak szeretnek szenvedni?
Miért van az,hogy olvasgatom a kéréseket,és egyre több az olyan nő,aki a férjére panaszkodik,hogy semmit nem hajlandó segíteni a házimunkában,egész nap ül,és sörözik,Tv-t néz.
Ki kell szolgálni,és még a kaját is ki kell szedni,meg kell melegíteni neki,oda kell tenni elé hiába mindkét fél dolgozik,(nem arról beszélek hogy amikor a nő nem dolgozik) és ott vannak a gyerekek is,mindent az asszonynak kell csinálni.
Szennyesek szét dobálva, mosatlan mindenhol,ha a nő nem mossa el,rohadásnak indul az étel.
A kérdésem az lenne,hogy a nő összeházasodik a csávóval,szül neki gyereket,előtte nem akarom elhinni,hogy nem mutatta jelét a csávó,hogy ilyen a természete?
Egyik pillanatról a másikra lesz ilyen lusta?
Előtte mindent lelkiismeretesen megcsinált,segített a nőnek mindenben?
ezen aztán lehetne vitatkozni, de felesleges. pártatlanul azt mondom, hogy mindig kettőn áll a vásár. hol az egyik fél "hibázik" hol a másik, de baj akkor van, ha nem tudják vagy nem is akarják megoldani a problémákat.
egyébként a házasságról nekem az a véleményem, h az emberek ellustulnak. a pasi már nem udvarol, nincs miért "harcolnia" megvan a nő. a nő pedig már nem olyan kedves, nem akar annyi szexet, nem olyan laza...stb
De én nem erről beszélek.
Hanem arról akik arra panaszkodnak,hogy mennyire lusta a férjük,és hogy semmit sem hajlandó megcsinálni.
Nem ismerik a mosógépet,fakanalat stb.
Bocs ha valamit úgy írtam hogy félre értettél.
Sokan tényleg túl hamar belemennek az összeköltözésbe,meg a házasságba.
Jó a szex,tetszenek egymásnak,sokszor ez már elég egy összeköltözéshez.
Aztán megismerik egymás hibáit,jönnek a gondok,problémák.
Bár valahol sajnálom ezeket a nőket,hisz gyerek mellett nehezebb kilépni egy ilyen házasságból.
Gondolom sokszor inkább tűr a nő,csak legyen gyerekének apja,még ha esetleg egy semmirekellő lusta disznó is.
Szerintem nem buták, és még szenvedni sem szeretnek, egyszerűen nem akarnak konfliktust, és belenyugszanak a dologba. Most a faszi miért is törődne a házimunkával, ha úgyis megcsinálja a másik? Szerintem ezt is ugyanúgy meg kell beszélni, mint minden mást. "Drágám, én is dolgozom, és hulla vagyok, tudom, hogy te is fáradt vagy, de blablablabla." Persze ha olyan a hapsi, akkor mondhatod neki, akkor viszont tűrjön a csaj, ha ezt nem tisztázta előre.
Az meg a másik, hogy a hapsiban is lehetne ennyi belátás... Szerintem ő is jobban járna, ha segítene néha. Nem fateromat akarom dicsőíteni, de ő általában hamarabb hazaér a melóból mint anyum, és az esetek 90%-ában már fő a vacsi, mire anya hazaesik, mert belátja, hogy a másik is lehet fáradt (pedig ő fizikai munkát végez napi sokszor napi 14 órában...). Mondjuk ennek köszönhetően sokszor olyan nyáladzást lenyomnak, hogy én inkább menekülök a közelükből.:D
Mindegy, az a lényeg, hogy szerintem nem csak arra kellene figyelni, hogy milyen a srác az ágyban, és mennyire csinos a pofija, hanem hogy mennyire hajlandó elszakadni az "Én kemény faszi vagyok, nem csinálok női munkát"-hozzáállástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!