Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő mégis mit tud kezdeni magával az életben?
Mit kezdene? Kijárja az egyetemet, keres valami munkát, családot alapít, mint bárki.
Miért ne kellene valakinek? Én sem dolgoztam még 21 évesen, hanem tanultam, én is nagyon tetszettem a férfiaknak, szerettem bulizni a haverokkal, most mégis boldog házasságban élek egy csodálatos férfival.
"vagy elmegy dolgozni valami szar kocsmába"
Aha, persze. :D Ilyen típusú hölgy ismerősöm az önkormányzatnál lett köztisztviselő. :D
Ha elvégzi az egyetemet még ha nehezen is, azért több tényező is meghatározhatja, hogy milyen állást talál. Van, hogy fizikai munkára nem is nagyon szeretnek felvenni olyat, aki egyetemet végzett, mert "túlképzett".
Ha van esetleg egy kis ismeretsége, jobb helyen dolgozó rokon, barát, akkor valószínűleg be tud kerülni valami irodára, még ha csak valami egyszerű adminisztratív munkakörre is.
Az meg nem befolyásolja a későbbi párválasztást, hogy szép és népszerű a férfiak körében, nemcsak a népszerűtlen, csúnya nőket találják meg az értékesebb férfiak. :)
"nemcsak a népszerűtlen, csúnya nőket találják meg az értékesebb férfiak. :)"
Dehogynem:'(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!