Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom nem törödik velem. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve vagyunk együtt, eleinte semmi gond nem volt. Jópár hónapja nagyon ritkán érzem,hogy szeretne, foglalkozna velem.

Volt,hogy 2 hétig nem találkoztunk, de ö inkább meccsre ment el, amikor lehetöség lett volna. A viselkedése is megváltozott. Ha elmondom neki mit érzek, vagy,hogy mit szeretnék, minek örülnék, kiakad,hogy ö fáradt, miért nem vagyok képes megérteni öt. Én megértem, és ezt éreztetem is vele. De o mindig vissza forditja a dolgokat,miszerint velem van a baj...

Tudnátok valami megoldást erre?

Lehet az volt a baj,hogy én megtettem mindent, oda figyeltem rá, szerettem?

2013. ápr. 14. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A kapcsolat kihalófélben van...
2013. ápr. 14. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem törődik veled, ha nem kellesz neki, ha a meccs fontosabb, akkor ennek annyi! Ne erőltesd! Rengeteg facér pasi van, válassz másikat!
2013. ápr. 14. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kapcsolatommal is ez történt, részemről itt meghalt a dolog.
2013. ápr. 14. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
hát több kérdés fogalmazódott meg bennem. elsőnek most leírtad hogy ő milyen, írd le normálisan hogy te milyen vagy. a második, hogy nem lehet hogy idáig mindig mindent úgy csinált hogy veled legyen? ne mindig ő alkalmazkodjon hozzád. nekem is van hogy elmegyek meccsre és a bnőm megoldja hogy másnap találkozzunk.
2013. ápr. 14. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát, igyekszem megértö és türelmes lenni vele, sokszor "engedem" hadd csinálja amit szeretne. Abszolut nem korlátozom be. Azt érzem,hogy amennyire engedékeny vagyok, ö annyira nem figyel oda rám.

Tudom,hogy egy nö sokkal jobban tud szeretni és ragaszkodni a másikhoz, de szerintem alap dolgokat szeretnék.

Ja, és én alkalmazkodom leginkább hozzá.

2013. ápr. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!