Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik szerintetek az igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerintetek az igaz?

Figyelt kérdés
Persze ez nem egy könnyen körülhatárolható kérdéskör. Ki is az igaz? De valami olyan kapcsolatra, amiben nem kell megváltozni, hanem elfogadjuk a másikat úgy ahogy van. Ez szinte lehetetlen. Nincs semmiféle konfrontáció, konfliktus. Ám ilyen kapcsolat nincs is. Vagy szerintetek ki az igazi és hogyan lehetne ezt meghatározni?
2014. máj. 8. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az igazi,aki teljesen passzol hozzám,szinte meg sem kell ismernem mert olyan mint én,úgy gondolkodik,mindenről egy a véleményünk,nincs nézeteltérés,alig van mit megismernem benne,egyszerűen olyan mintha már ezer éve ismerném,hiszen magamat is ismerem.

Röviden: Az igazi,aki mellett nem vágynék soha senki másra,mert nekem ő a tökéletes,akinek még a hibái is tetszenek.Viszont ehhez két ember kell,és hiába találtam meg az igazit,ha neki nem én voltam az. :/

2014. máj. 8. 23:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem tartozik szorosan a kérdéskörhöz, de mégis néhány mondat erejéig más gondolatok.

Amikor egy kapcsolat olyan stádiumba kerül, hogy már csak elvárások vannak, akkor nincs tovább közös utatok. Azaz lehet, ha hajlandó vagy a változásra, de olyan útra is vezethet, amelyben mindketten felőrlődtök.

2014. máj. 9. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Létezik. Csak nagyon kevés ember találja meg az igazi szerelmet, a lelki társát. Én szerencsésnek érzem magam amiért elsőre sikerült őt megtalálni. (vele vesztettem el a szüzességemet). Már a feleségem 2 és fél éve. 24/F
2014. máj. 9. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!