Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerintetek az igaz?
Az igazi,aki teljesen passzol hozzám,szinte meg sem kell ismernem mert olyan mint én,úgy gondolkodik,mindenről egy a véleményünk,nincs nézeteltérés,alig van mit megismernem benne,egyszerűen olyan mintha már ezer éve ismerném,hiszen magamat is ismerem.
Röviden: Az igazi,aki mellett nem vágynék soha senki másra,mert nekem ő a tökéletes,akinek még a hibái is tetszenek.Viszont ehhez két ember kell,és hiába találtam meg az igazit,ha neki nem én voltam az. :/
Köszönöm a válaszokat. Nem tartozik szorosan a kérdéskörhöz, de mégis néhány mondat erejéig más gondolatok.
Amikor egy kapcsolat olyan stádiumba kerül, hogy már csak elvárások vannak, akkor nincs tovább közös utatok. Azaz lehet, ha hajlandó vagy a változásra, de olyan útra is vezethet, amelyben mindketten felőrlődtök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!