Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes lépés?
Figyelt kérdés
1,5 éve kapcsolatban vagyok de sajnos idővel megromlott, rutin szerűvé vált sajnos, és ha a problémákat felhozom az illető válasza hogy megakarom változtatni. Ragaszkodom a személyéhez, de a dolgok nem változnak sajnos viszont eldobni a kapcsolatot nem bírom. 1 hete egy volt munkatársam előkerült akihez régebben vonzódtam, de a munkahelyünk miatt sosem történt semmi más anno beszélgetésen kívül viszont most randira hívott, viszont kétségeim vannak azzal kapcsolatban, tudnék e vele hozzá megfelelően kezelni a helyzetet ezek után, annak ellenére, hogy érdekel engem a személye is. Ti mit tennétek a helyemben?
Szakítanék nyilván hiszen befucsolt és a másikat is hagynám mert ki kéne hevernem a kapcsolatot és nem újba belefogni mint valami társfüggő...
tegnapelőtt 19:11
2/17 anonim válasza:
Én a munkatársnak adnék egy esélyt, ki tudja, de persze, mondd el neki a helyzetedet. És szakítanod sem ártana, hidd el, ez a ragaszkodás érzés enyhülni fog majd.
tegnapelőtt 19:20
3/17 anonim válasza:
Szeretnél találkozni az illetővel? Igen? Akkor mondd meg a kapcsolatbeli illetőnek, hogy most randira mész valakivel. Ja, nem is éltek együtt? Annál könnyebb. Csak mondd meg.
tegnapelőtt 19:25
4/17 anonim válasza:
Milyen választ vársz? Úgy sem fogsz szakítani mert nem bírsz akkor kinlódjál és csald meg.
tegnapelőtt 19:26
5/17 A kérdező kommentje:
#4 köszi, nem.
tegnapelőtt 19:35
6/17 anonim válasza:
#1 A kérdező érzelmileg már nincs benne a jelenlegi kapcsolatában, szóval miért ne randizhatna a másikkal?
Itt neki már nincs mit "kiheverni", gyakorlatilag rég elengedte a dolgot, csak fél továbblépni a megszokás miatt.
tegnapelőtt 20:09
7/17 anonim válasza:
Milyen megszokásról van szó 1,5 éves kapcsolatban, de komolyan? Azért nem hagyja el mert kapcsolatfüggő. Már elhagyta volna a másik felbukkanása előtt ha nem félne attól, hogy egyedül marad. Jól írta a #4 inkább megcsalja legalább érzelmi síkon és ha majd biztos lesz a másik akkor lép le mert mint írom harmadszor kapcsolatfüggő.
tegnapelőtt 20:15
8/17 anonim válasza:
Nyilván randiznék
tegnapelőtt 20:19
9/17 anonim válasza:
Egyértelmű. Rossz a kapcsolat és már más iránt érdeklődsz. Ideje szakítani.
tegnapelőtt 20:23
10/17 anonim válasza:
Amúgy #6 ha a csávó tisztában van vele, hogy a kérdező kapcsolatban van és annak ellenére randira hívta én biztosan nem mennék vele. De hallgason rád meg a többire akik szerint belefér randizni szakítás után bár azt írta, hogy "ragaszkodik" a párjához mindig. Majd csak szex lesz belőle és csalódás mert hiába nem szereti a párját attól még "ragaszkodik" hozzá elmondása szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!