Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes lépés?
A barátommal majdnem 3 éve vagyunk együtt!
Nemsokára össze is házasodunk, mert Babát várok.
Szeretem őt de, néha túl sok ez az arrogáns viselkedés!
Olyan könnyedén dobálózik a szavakkal.
Azt mondja gyakran, hogy már elege van belőlem( leginkább akkor, amikor nem értek vele egyet), sokszor olyan dolgokat kér tőlem, amiket ő is meg tud tenni!
Pl kimenni a konyhába chipsert vagy valamiért!
Azt mondja én vagyok arrogáns, nagyképű, mert pl mostanában fáj a derekam, és a hasam is fájdogál!
Szex hez semmi kedvem, ha épp kedvem van, egyszerűen éltünik, nem tudom, hogy a baba miatt vagy nem.
Teló függő, titkolózás, annak a híve, hogy ő nem titkolózik" ő megőrzi a házasságát ".
Nem akarok vele szakítani, egyedül gyereket nevelni nem akarok.
De nem vagyunk már gyermekek, ő idősebb, de attól nekem is van személyiségem, életem.
23/28
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt elcseszted. Illetve az életedet, meg a gyereked életét.
Ha megszültik a baba, csak rosszabb lesz a kedves párod, arrogánsabb lesz, idegesíteni fogja a gyereksírás, a szagok, utolsó lusta disznó leszel a szemében aki csak otthon ül és "nem csinál semmit, csak a gyerekkel babázik".
Túl sok ilyen kapcsolatot láttam már a munkámból kifolyólag.
Még fiatal vagy, én a helyedben elcuccolnék a szüleimhez, és elfelejteném, hogy létezik a párom. Ha van egy csepp józan eszed, hagyd ott és ne még beházasódj hozzá.
Igen tudom, ez lenne a helyes lépés! Szerintem ezt fogom tenni.
De vannak kétségeim, szüleim hez nem megy, egyedül vagyok. Vannak tesóim, de én pluszba leszel ott, meg a baba is.
De nem értem, miért én vagyok a hibás, ha pl elkap a sírás roham, ha beszól nekem!
Mért én vagyok a hibás, ha fáj a derekam és a hasam, vagy ha épp nincs kedvem úgy pattogni ahogyan ő fütyül?!
Rossz helyzetben vagy. Csak azóta ilyen , mióta terhes vagy? Ha igen, akkor két oka lehet. 1. Mindig ilyen volt, csak nem mutatta ki. Most már nyeregben érzi magát.
2. A kevés szex.
Azt vágja hozzám, hogy nem vagyok jó semmire, elege van belőlem, ezt akkor vágta hozzám mielőtt kiírtam a kérdést.
Azóta titkolva könnyezek.
Beszólni félek neki, nehogy idegesebb legyen.
Előtte nem igen volt ilyen, nyeregbe érzi magát mivel?!?!
Kevés szex nem hiszem, de ha meg is csal, az nem tudom , hogy mihez vezet.
Semmi ok wow ok nélkül vág hozzám, egy szitu, vezetek szól, hogy húzódjak le, hogy igyon egy kávét!
Mondom neki, hogy nem mert oda kell érjek az orvoshoz. Erre hozzám vágja, te halott rib**c, azt mondtam húzódj le! Van még 20 perc amíg megérkezik az orvos!
6 km re voltunk a várostól, nem rég van jogsim és kicsit lassabbban vezetek, főleg a parkolások mennek rosszul( a kórház parkolójába nem tudok parkolni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!