Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt vágta a fejemhez, hogy én tönkre teszem a kapcsolatát a családjával. Mi a helyes lépés ezek után?
Azt tudni kell róla és a családjáról, hogy elég szoros a kapcsolatuk, nem mondtanám, hogy párom amolyan "anyuci pici fia" típus, de az biztos, hogy amit szülei mondanak, kérnek, csinálnak az szent és sérthetetlen.
A múlt nap kedves párom azt vágta a fejemhez, hogy én tönkreteszem az ő családi kapcsolatait, mert a szülei már nem számítanak rá úgy, mint eddig.. (azt azért még meg kell említenem, hogy bármi volt, mi bármit terveztünk vagy csináltunk, és közbejött valami szülők által kért banális dolog, párom rohant, hogy segítsen.. engem vagy magával rángatott, vagy ott hagyott)
Amikor ezt hallottam, egyszerűen lefagytam, nem tudtam mit mondani.. és most is valahogy így érzek a dologgal kapcsolatban. Szerintem (és a tanult pszichológiai ismereteim szerint) valahol normális hogy huszon éves korban a fiatal eltávolodik (nem elszakad, csak meggyengülnek a kapcsolatok) a családtól, és saját kapcsolatokat, társaságot majd családod alapít.
Most mit tegyek? Ha minden marad a régi, újra megkapom, hogy én tönkreteszem a családját, ezt pedig nagyon nem szeretném, mert hihetetlenül rossz érzés. Viszont azt sem szeretném eltűrni, hogy mi bármit csináljunk, ő bármikor elrohan, ha hívják.. :( segítsetek
Együtt éltek? Ha igen, már te vagy a családja, és elég gáz, hogy folyton mindenhonnan elrohan. Így hogy tervezzetek családot?
Ha nem éltek együtt, akkor is gáz, hogy dróton rángatják.
Segítsen, persze, de ez nagyon nagy túlzás. És még téged bánt meg ilyen beszólásokkal?
Ha így folytatja, nemhogy te nem leszel neki, de normális kapcsolata sem lesz. Aztán majd megtudja, ki tesz tönkre mit.
Tehát mégis anyuci pici fia.
n25
De, a párod az "anyuci pici fia". Az első ránézésre normális alfaj, akivel csak később derül ki, hogy totál defektes.
Alapvetően mindenki maga felelős a családi kapcsolataiért. Az ilyen vádaskodás a párod részéről nálam kiverné a biztosítékot. Mondjuk az is igaz, hogy ő normálisan kezeli a családját és levált róluk, mielőtt összejöttünk.
nem élünk együtt.. ő 23 éves lesz, én 20 vagyok
ezeket elfelejtettem leírni, pedig nem elhanyagolható infók
Komolyan fogom a fejem, hogy az ismerősi körömben és itt is rengetegszer látok hasonló szintű sztorikat. Egy kérdése merül csak fel bennem: Miért vagytok selejtes pasikkal? De tényleg.
Rengeteg korrekt és normális srácot ismerek, akik a kutyának sem kellenek. De bármelyik selejtes, önző, buta srác talál valami csajt.
Szerintem tisztáznod kellene vele a prioritásokat: a közelebbi családja (te) az első, vagy a távolabbi (szülők)?
Mert hát ha a szülei nem mozgássérült, magatehetetlen alakok, akkor képesek megoldani a dolgaikat nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!