Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes lépés?

Figyelt kérdés

A barátommal majdnem 3 éve vagyunk együtt!

Nemsokára össze is házasodunk, mert Babát várok.

Szeretem őt de, néha túl sok ez az arrogáns viselkedés!

Olyan könnyedén dobálózik a szavakkal.

Azt mondja gyakran, hogy már elege van belőlem( leginkább akkor, amikor nem értek vele egyet), sokszor olyan dolgokat kér tőlem, amiket ő is meg tud tenni!

Pl kimenni a konyhába chipsert vagy valamiért!

Azt mondja én vagyok arrogáns, nagyképű, mert pl mostanában fáj a derekam, és a hasam is fájdogál!

Szex hez semmi kedvem, ha épp kedvem van, egyszerűen éltünik, nem tudom, hogy a baba miatt vagy nem.

Teló függő, titkolózás, annak a híve, hogy ő nem titkolózik" ő megőrzi a házasságát ".

Nem akarok vele szakítani, egyedül gyereket nevelni nem akarok.

De nem vagyunk már gyermekek, ő idősebb, de attól nekem is van személyiségem, életem.

23/28

2021. nov. 23. 06:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%

Segítségre szorul feldolgozni hogy apa lesz.

Egy nő a 9 honap alatt testileg lelkileg érik anyává. A biologiai folyamatok es hormonok is segítik.

A férfit nem segíti semmi ehhez.

2021. nov. 23. 13:23
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

20 kommented meg rendkivul önző.

Veled veled foglalkozzon, mikozben jelenleg ő menekul es megy tonkre az egésztől.

Pont hogy vele IS kellene foglalkozni. Apává/felelősségteljes felnőtté kell érnie. Ez baromi nagy dolog. Olyan nagy, hogy sokan a saját gyerekuk mellől is lelépnek es 40 évesen se nőnek fel felelősségteljes szülővé.

2021. nov. 23. 13:26
 23/27 A kérdező kommentje:

Remek én vagyok a rossz, én vagyok a hibázott!

21/ én tudom, hogy őt nem segíti semmi, hogy jó apává váljon 9 hónap alatt, de ha én szenvedek, nincs kedvem neki kimenni a konyhába egy kis chipsért vagy bármi, amit ő is meg tud tenni!

Ő apa lesz miután megszületik a kicsi, és kötődni kezd hozzá.

Mi értelme van, ha engem riogat, hogy elhagy a picivel együtt?

Mi értelem van, ha fenyeget, megüt, megaláz?!

Én segítek neki, amiben csak tudok, de előtte magamon akarok segíteni, ez így van, nem önzőségről beszélek.

2021. nov. 23. 13:53
 24/27 A kérdező kommentje:

Más család apák, 90% az ismerősömnek,( női) iszonyat finnyásak és jajgatósak voltak, a párjuk ott volt mellettük a nehéz időkben.

Az enyém meg fenyeget, hogy elhagy, ha nem hagyom abba a sírást!

Egy munkatársa mondta neki, te téri magadhoz, hagy a kur**kat és a tiltott életet, legyél felelősségteljes, gyereked, családod lesz!

De nem hallgat rá! Sőt!!!

Pedig többet is beszélhetnének!

2021. nov. 23. 13:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
kizártnak tartom, hogy ez a kérdés ne egy kamu provokátor kérdés legyen. ne is haragudj, de ilyen hülye nő a földön nincs. fenyeget, megver, megmondja, hogy elhagy, neked meg a tojáshéj a seggeden még. önmagadért nem tudsz kiállni, akkor a gyerekért hogy fogsz? ha most sincs meg mindenetek, akkor gyerekkel együtt hogy lesz meg? vagy ha neked kell eltartani egyedül? igen, a normális az lenne, ha még a seggedet is kinyalná, nemhogy téged ugráltasson. igaza volt annak, aki az örökbeadást mondta, vagy abortusz. most még egy ártatlan élet is szenvedni fog, mikor térsz észhez? ha majd a gyereket is veri, mert sír? ekkora önzőséget mint te/ti vagytok... neked KELL a gyerek, hogy szórakoztasd, lefoglald magad, de hogy a gyereknek mire lenne SZÜKSÉGE az baromira hidegen hagy. mert arra nincs szüksége senkinek, mint amit ti tudtok biztosítani neki. de továbbra is fenntartom, hogy ostoba provokáció az egész. most már k*rvázik is...mi derülhet még ki 2 oldallal késpbb
2021. nov. 23. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

A derékfájásodat nyilván nem tudja elmulasztani, de azért rád morogni sem kell, főleg nem ugráltatni a nyomorult chipséért pl... amúgy nem is vállal a masszőr terhesen.

Mielőtt terhes lettél volna is szólított már halott r*bancnak?

Mire vársz amúgy tőle? Megszületik a baba, bezárva fogja érezni magát, te sírni fogsz, hogy ne hagyjon magatokra, pedig ő menekülni fog tőletek, ezt hidd el. Már most irritálod, pedig még csak kisterhes vagy.

Én is az örökbe adásra voksolok. Házasságra semmiféleképp. HOzzá ne menj... mindenképp menekülj tőle. Attól tartok, akkor fog fizikailag is bántani, amikor majd a baba is ott lesz és teljesen ki leszel neki szolgáltatva. Szerintem ne várd meg.

2021. nov. 23. 16:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme van, ha engem riogat, hogy elhagy a picivel együtt?

Mi értelem van, ha fenyeget, megüt, megaláz?!

Én segítek neki, amiben csak tudok

Ne várd meg, hogy megtegye és megüssön. El fog hagyni, ne aggódj.

Neked miben kéne segítened? Hogy a lusta seggét ne kelljen felemlnie nasiért, téged szalajt? Hagyjuk már. Kérlek ne légy lábtörlő. Ebben a helyzetben főleg.

2021. nov. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!