Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes lépés?
1,5 éve kapcsolatban vagyok de sajnos idővel megromlott, rutin szerűvé vált sajnos, és ha a problémákat felhozom az illető válasza hogy megakarom változtatni. Ragaszkodom a személyéhez, de a dolgok nem változnak sajnos viszont eldobni a kapcsolatot nem bírom. 1 hete egy volt munkatársam előkerült akihez régebben vonzódtam, de a munkahelyünk miatt sosem történt semmi más anno beszélgetésen kívül viszont most randira hívott, viszont kétségeim vannak azzal kapcsolatban, tudnék e vele hozzá megfelelően kezelni a helyzetet ezek után, annak ellenére, hogy érdekel engem a személye is. Ti mit tennétek a helyemben?
Az értelmes válaszokat köszi!
Jaj, itt a gyakorin mindenki "kapcsolatfüggő", vagy "nárcisztikus" netán "toxikus" (asszem most ezek a népszerűek).
Jó, hogy ennyi itt a pszichológus (bocs, önjelölt pszichológus). Miért nem csináltok akkor saját praxist? 😅
És azzal egyetértesz, hogy pont olyan csávóval randizzon aki tud róla, hogy kapcsolatban van, nem bánja? Persze csak ha tisztában van vele. Mert ha nem tud akkor megint a kérdező a hunyó aki nem tudatta vele, hogy kapcsolatban van. Egyébként jó tegyük fel, hogy nem társfüggő hanem csak annyi az oka mint amit te írtál, hogy megszokta a párját.
Ha megszokta, hogy rossz kapcsolatban volt azt nem kéne kiheverni, vagy mi? Nem kéne egy kis szinglilétet alkalmazni, hogy önreflexiót tartson majd tanuljon az egészből? Elmegy randizni szakítás után és még jobban összezavarja nemcsak magát, de a csávót is. Friss szakítás utáni emberrel nem éri meg többnyire ismerkedni mert búfelejtő, ugródeszka lesz. És azt mondod, hogy menjen nyugodtan randizni. Oké, mint írtam hallgasson rátok, majd megégeti magát újra.
#13 Igen, én is voltam hasonló helyzetben. Már hetek óta csak nyűglődtem/tünk a kapcsolatban, így hát a vége felé már le is zárult nálam a "gyászidőszak".
Szóval ezután szinte egyből jött a jelenlegi párom és nem azért mert "búfelejtő", vagy "pótlék", vagy mert "kapcsolatfüggő" vagyok, csak én magamban már rég lezártam az előző kapcsolatom.
#15 Egyáltalán nem azt írtam, hogy a kérdező ugyanolyan helyzetben van, mint amiben én voltam, hanem hogy HASONLÓBAN. Látom nehezen megy a szövegértés.
Amúgy még jó hosszú ideig én is ragaszkodtam a volt páromhoz, de már nem szerettem "úgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!