Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes lépés ez esetben?
Augusztusban összejöttem egy 30 km-rel arrébb élő lánnyal(24). Nem élünk még együtt, annak ellenére, hogy van saját lakásom, autóm, munkahelyem jó.
februárra tervezzük az összeköltözést, de pl. ma is mentem voltam hozzá minden áron, de mondta, ne, mert ő az anyjával süt-főz. Majd csak 27-én, mert szenteste maradjunk a családunkkal, 25-26 a rokonoké. Nekem kissé furcsa, a kapcsolat elején örül az ember, ha látja a másikat akármikor is.
Hát az, hogy elfogadod. Négy hónapja vagytok együtt, és a családi készülődésbe, ünneplésbe be akarsz furakodni, pofátlankodni, amikor jelzi, hogy nem szeretné. Lehet, hogy ő még szeretné is, de a családja nem tudná elfogadni. Két napot legyél már képes kibírni, beszéljetek meeten, messengeren vagy akárhogy. De mit nem lehet azon elfogadni, hogy most takarítanak, főznek, készülödnek, ha te mész, akkor veled kell foglalkozni.
Konkrétan kiakaszt az önzőséged, birtoklási vágyad.
Egyik exemmel november végén jöttem össze, párommal december elején jöttem össze, mind a kettővel terveztünk Karácsonyt. (Párommal túl vagyunk 4 éven.) Ezekután az augusztust korainak mondani röhej. Semmi birtokló sincs, csak normális párként ő is szeretett volna közös Karácsonyt.
Érem másik oldalaként megérthető, ha a lánynak nagy a családja és be van programozva. Bár én úgy gondolnám, hogy a szüleihez áthívhatna vagy átjöhetne ő hozzánk.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!