Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerintetek az igaz?
egyes
ennél jobban ezt nem lehet megfogalmazni
'valami olyan kapcsolatra, amiben nem kell megváltozni, hanem elfogadjuk a másikat úgy ahogy van.
Létezik, van ilyen kapcsolat.
Még az ilyenben is van konfliktus:D
Az biztos, hogy olyan kapcsolat nincs ami konfrontáció mentes, én unalmasnak is találnám ha minden tökéletes lenne és nem kellene küzdeni semmiért, mert minden ott lenne az ezüsttálcán, nincsenek kihívások. 'Igazivá' pedig szerintem több ember közül is válhat valaki, értem úgy hogy nem egy konkrét személy van a Föld túloldalán, vagy a szomszéd városban akit neked teremtettek. Szerintem elég sokan élünk ezen a bolygón, több olyan is van aki potenciálisan az lehet... a feladat az, hogy felnőjetek egymáshoz és el tudjátok fogadni a másikat úgy ahogy van, tudjátok ösztönözni egymást a jó irányba való változáshoz. Ha nincsenek kihívások, kapcsolat sincs szerintem, csak úgy elvagytok mint hal a vízben. Nem azért mondom mert szeretem a konfliktust, csak így nem is vonz a dolog. :)
F21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!