Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik szerintetek az igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerintetek az igaz?

Figyelt kérdés
Persze ez nem egy könnyen körülhatárolható kérdéskör. Ki is az igaz? De valami olyan kapcsolatra, amiben nem kell megváltozni, hanem elfogadjuk a másikat úgy ahogy van. Ez szinte lehetetlen. Nincs semmiféle konfrontáció, konfliktus. Ám ilyen kapcsolat nincs is. Vagy szerintetek ki az igazi és hogyan lehetne ezt meghatározni?
2014. máj. 8. 23:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az az igazi, akinek a hibáiba is szerelmes vagy :)
2014. máj. 8. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2014. máj. 8. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
talán ha két ember annyira rózsa színfelhőbe lesz egyszerre mi talán akkor lehet hasonló , de mivel az egyik félnél általában előbb fel oszlik a rózsaszín álom világ így ezért nincs szerintem olyan hogy igazi és örökké tart
2014. máj. 8. 23:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek. Kis elgépelési hiba folytán még egyszer leírom a nyitó kérdésemet. Létezik szerintetek az igazi?
 5/13 anonim ***** válasza:

egyes

ennél jobban ezt nem lehet megfogalmazni

6/13 anonim ***** válasza:
Létezik, de csak akkor indulhatsz leheletnyi sikerrel a keresésére ha már megtaláltad önmagadat is.
2014. máj. 8. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:

'valami olyan kapcsolatra, amiben nem kell megváltozni, hanem elfogadjuk a másikat úgy ahogy van.

Létezik, van ilyen kapcsolat.

Még az ilyenben is van konfliktus:D

2014. máj. 8. 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jól definiáltad. Mármint hogy nincs olyan hogy "jó", ezt mindenki magának határozza meg, de az enyém nagyon hasonló ahhoz amit te leírtál. Az hogy "ilyen nincs is", az meg valószínűleg igaz. De. Én hiszek benne, hogy létezik az ilyen, csak nagyon ritka, illetve ettől teljesen függetlenül ez lehet egyfajta ideál, egy cél, amire az ember törekszik az élete során.
2014. máj. 8. 23:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy olyan kapcsolat nincs ami konfrontáció mentes, én unalmasnak is találnám ha minden tökéletes lenne és nem kellene küzdeni semmiért, mert minden ott lenne az ezüsttálcán, nincsenek kihívások. 'Igazivá' pedig szerintem több ember közül is válhat valaki, értem úgy hogy nem egy konkrét személy van a Föld túloldalán, vagy a szomszéd városban akit neked teremtettek. Szerintem elég sokan élünk ezen a bolygón, több olyan is van aki potenciálisan az lehet... a feladat az, hogy felnőjetek egymáshoz és el tudjátok fogadni a másikat úgy ahogy van, tudjátok ösztönözni egymást a jó irányba való változáshoz. Ha nincsenek kihívások, kapcsolat sincs szerintem, csak úgy elvagytok mint hal a vízben. Nem azért mondom mert szeretem a konfliktust, csak így nem is vonz a dolog. :)

F21

2014. máj. 8. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
6-os az kevés, annál több kell.Jóval több.
2014. máj. 8. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!