Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozott már valaki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozott már valaki ilyen fétissel? Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, és a párom pont a legrosszabb időszakomban ismert meg 1.5-2 éve. Abbahagytam a sportot, betegségem is lett, és nagyon elhíztam, pedig mindig is vékony, sportos voltam.

Párom nagyon fitt, és meglepett, hogy nem szerette volna soha, hogy fogyjak. Eleinte el is engedtem magam, de egyre feljebb kúszott a mérleg nyelve, és most már elég volt, vissza akarom kapni a régi alakomat, kerül, amibe kerül, és ebben az ő segítségét is kértem.

Ekkor kitálalt, hogy egyébként neki van egy ilyen kontraszt fétise (ő nem így nevezte, de nem tudok jobb szót rá), ami arról szól, hogy az izgatja, hogy egyikünk vékony, sportos, a másik pedig kövér. És hogy ő szívesen segít nekem, összerak edzéstervet, étrendet, de akkor én segítsek őt felhizlalni.

Engem egyáltalán nem zavarnak a mackós férfiak, de ez így nagyon furcsa. Találkozott már valaki ilyennel? Most azt várja tőlem, hogy szóljak rá, hogy egyen többet?

nov. 12. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fő az egészség. Miért támogatnád azt, ami neki árt?
nov. 12. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem lennék se kövér pasival, se olyannal, akit a kövérség izgat. Bár szerencsére a sportos vékony alkatom miatt ezek a pasik el is kerülnek🤣
nov. 12. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért a józan paraszti észnek és nyers tudásnak felül kellene írnia a fétiseket, főleg az ilyen betegeseket. Ki van zárva, hogy ilyen emberrel együtt lennék.
nov. 12. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"az izgatja, hogy egyikünk vékony, sportos, a másik pedig kövér"

Téged pedig az izgatna, ha VELED is törődne, és nem csak a kilókkal, ugye?

Ennek a kapcsolatnak így semmi jövőjét nem látom.

nov. 12. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem kicsit félreértettétek. Törődik velem, és segíteni is fog lefogyni. Neki az kell, hogy beinduljon, hogy egyikünk kövér legyen, meglegyen a kontraszt. Ha én nem akarok az lenni, akkor majd lesz ő.

Engem nem zavar, ha kövér pasim van, de az furcsa, hogy alapból nem az és fel akar hízni.

nov. 12. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kattos.
nov. 12. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!