Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alkalmatlan vagyok párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Szóljak még esküvő előtt, vagy próbáljam meg a házasságot így is?

Figyelt kérdés

Egy ideje rájöttem erre kb egy éve. Hiába akarnék változtatni, annyira mégsem akarok. Van egy olyan személyiségem, amire a vőlegényem azt szokta mondani a veszekedések közben, hogy az anyja is ilyen, amit pont, hogy a párjában nem akar viszontlátni.

Nemsokára összeházasodunk, azon gondolkozom, hogy lemondjam e és rendezkedjek e be egy szingli életre, hiszen az való nekem, nem cseszném el inkább senki életét. Vagy házasodjunk össze, mert az mégis csak jobb hosszútávon? Nekem ő megfelelő lenne, inkább őt akarom megkímélni. 30 évesek vagyunk.

tegnapelőtt 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Számomra döbbenetes, hogy emberek ilyen szar kapcsolatokban is képesek létezni, sőt, házasodni is! Én meg még a tökéletes idilli kapcsolataim mellett is hezitálnék rajta.
tegnapelőtt 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Dráma
tegnapelőtt 11:10
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

"hogy az anyja is ilyen, amit pont, hogy a párjában nem akar viszontlátni."

Az a gond, hogy ezt mondja, de ettől függetlenül de, pontosan ezt akarja viszontlátni, csak nem így kimondva. Legalábbis ebből a pár mondatból ez jön le, és sajnos gyakori is, hogy a férfiaknak (bármennyire is tudatos) hasonló lesz a felesége, mint amilyen az anyja volt. Most találkoztam egy régebbi ismerőssel, a felesége pont úgy néz ki és viselkedik, mint az anyja ezelőtt 20-25 évvel.

És az a szörnyű, hogy neki ez fel sem tűnik.

tegnapelőtt 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Én is az vagyok, így magamból kiindulva javaslom, hogy már a házasságot se vállald, gyerek(ek)et pedig végképp ne. Nálam ahogy öregszem, egyre rosszabb ez, és azt gondolom, valamilyen szinten mindenkinél játszik ha nem is a rosszabbodás, de legalább a személyiségbeli "megcsontosodás", rugalmatlanná, kevésbé változóképessé válás a kor előrehaladtával.
tegnapelőtt 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Szólj mindenki jobban jár szerintem.
tegnapelőtt 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Es mégis elakar venni, vagyis annyira mégse zavarja.
tegnapelőtt 11:45
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha utálna, miért kérte meg a kezed? 😅 Az hogy szerinted alkalmatlan vagy, még nem jelenti azt, hogy szerinte is az vagy. Ha zavar ez a tulajdonságod, akkor menj el szakemberhez/párkapcsolati tanácsadóhoz, aztán majd dolgoztok rajta, hogy ne legyél olyan.
tegnapelőtt 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj hozzá, vele maradhatsz ha akarsz és mehetsz pszichológushoz ha olyasmi gondod van, de hozzá ne menj.
tegnapelőtt 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy őszinte beszélgetés mindent megold!

Persze lehet sodródni is tovább, mint most...

tegnapelőtt 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"Van egy olyan személyiségem, amire a vőlegényem azt szokta mondani a veszekedések közben, hogy az anyja is ilyen, amit pont, hogy a párjában nem akar viszontlátni."

Erre büszke? Nem kéne veled lennie és főleg megkérni a kezed nem kellett volna ha egyszer nem felelsz meg neki.

Dobd ki a manipulálós senkit!

tegnapelőtt 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!