Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok fiatal ma már nem szerelemből házasodik? Mi értelme ennek?
Sok fiatal így van ezzel, sokan pedig nem.
Őszintén szólva engem hidegen hagy, hogy ki mi alapján házasodik, lényegében végül is mindenki úgy cseszi el a saját életét, ahogy akarja.
"Nagyon sok embert ismerek a környezetemben"
Nincs merszed őket faggatni inkább, kérdező?
Több oka is van, Kérdező.
- Egyrészt manapság a vadkapitalizmusban már a párkapcsolat is forintosítható, és sikerült belenevelni az emberekben a haszonelvűséget. Az érzelmek, tisztelet, intelligencia pedig háttérbe szorultak, elvégre - egy klasszikust idézve - "egy kis pénzzel minden megoldható."
- Másrészt Magyarország iszonyatosan szar helyzetben van gazdaságilag. Bődületes nagy szarban. GDP-listán 2012-höz viszonyítva 8 helyet csúsztunk vissza, Banglades is előttünk jár 10 hellyel. Ennek hála, egyre többen házasodnak gazdasági okokból, mert elvileg egy háztartást könnyebb elvezetni ketten mint egyedül.
- Harmadrészt a kapcsolatfüggőség. Sok ember teljesen mástól teszi függővé a saját boldogságát, és ha nincs senkije, totál kilátástalannak, céltalannak érzi az életét. Így aztán, ha nem találja meg "az Igazit", összejön valakivel, akihez semmi nem köti, csak azért, hogy legyen valakije. Hogy később rossz házasok lesznek, esetleg elválnak, az meg úgymond "benne van a pakliban"...
"A legjobb fiúbarátom az esküvője napján mondta nekem, hogy az exét szereti még mindig, de esélytelen"
Ez egy hatalmas szemétség azzal szemben, akit elvesz.
"vagyis szerintem sejtette"
az rohadtul nem ugyanaz, mintha tudja. És nem menti fel a másikat semmi alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!