Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki a barátom a hátam mögött füvezik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve. 19 vagyok, ő 25, másfél éve vagyunk együtt. Ő régen napi szinte tolta ezt a dolgot, de leállt. Megbeszéltük, hogy nincs fű, nem tép, ha nem vagyok vele "nem látom". Most pár dologból úgy néz ki, még is csinálja a hátam mögött. Nem nagyon (bele-beleslukkol a cigibe, több haverja is tolja rendesen). Tegnap pl öccsének élettársával beszéltem, volt egy buli, ami barátoméktól indult, mi városba találkoztunk később és úgy mentünk tovább. Azt mondta, hogy a szeme előtt fújták a cigit körbe. Én erre rákérdeztem és barátom tagadja (tudja, hogy nagyon kiakadnék). Hiába mondtam, hogy dehát látták. Nem vesztünk össze, azt hiszi hiszek neki. Nem tudom mit tegyek, nem akarom elveszíteni, de ez nem állapot, hogy hazudozik. Segítsetek, kérlek! :(2009. dec. 16. 20:18
11/14 anonim válasza:
Oké h együtt jártok, de tiltani nem tilthatsz meg neki semmit. Szerelmesek vagytok és nem egymás tulajdonai. Én nem azt mondom, h hagyd drogozni, de ha akar néha pár pár slukkot, úgyis el fogja szívni. Tiltani nem jó dolog, mert akkor úgy érzi majd szorul a hurok a nyaka körül, és lehet h ennek te látod kárát. Szépen le kell ülni beszélgetni, hallgasd meg az érveit, és mondd el neki h te hogy érzel. De sajna tiltani nincs értelme, ha csinálni akarja úgyis fogja. A többi már csak rajtad múlik, mennyit tűrsz el ebből.
14/14 anonim válasza:
hm...
nálunk úgy volt, hogy 2 hónapon keresztül tépett minden nap. akkor elmondtam Neki, hogy ez mennyire nem jó nekem. szakítottunk. 1 hónappal később keresett, hogy Ő nem tép soha többet csak menjek vissza Hozzá. így is lett. 1hónap után megint elkezdett szívni. hazudott. megint vége lett. azóta megbeszéltük hetente 1x vagy 2hetente 2x szívhat. jár drogambulanciára és pszichológushoz is. és így most minden teljesen tökéletes.
beszéljetek meg 1 határt. mert ahogy látom nem tudja letenni de nem akar otthagyni.
sok sikert. de ha Neked nem felel meg az alku akkor lépj ki a kapcsolatból.
/nekem azt mondta a barátom, hogy a fű részévé vált. és hozzá kell tennem, hogy havonta 1-2x én is tépek. de nem Vele./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!