Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » FÜVEZIK a barátom mit tegyek?

FÜVEZIK a barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Füvezik a barátom és arra kértem h mondja el a szüleinek mert ők nem tudják de ő nem akarja. Arra gondoltam hogy mivel nagyon szeretem elmondom én a szüleinek mert le akar szokni róla de egyedül nem menne ! Megtegyem??
2011. júl. 12. 15:00
1 2
 1/19 anonim válasza:
80%
Füvezik és meg sem kínált? a bunkó!
2011. júl. 12. 15:03
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem jobb,ha nem mondod el a szüleinek,mert lehet,hogy nem úgy reagálnának rá,ahogy te szeretnéd.A barátod nem szeretné,hogy elmondd...ha szereted őt,akkor titokban tartod,és próbálsz neki egyedül segíteni.
2011. júl. 12. 15:05
 3/19 szamóca.. ***** válasza:
63%

és ha elmondod a szüleinek akkor leszokik szerinted? naiv.

semmi értelme. ez nem fizikai függőséget okozó drog, ezért nem kell elvonó hozzá, csak akaraterő.

2011. júl. 12. 15:06
 4/19 A kérdező kommentje:
De ha elmondamám a szüleinek talán ő is megértené és a szülei kérésére elvonóra járna !!
2011. júl. 12. 15:10
 5/19 szamóca.. ***** válasza:

igen, de ha elolvastad volna kissé figyelmesebben a kommentemet tudnád, hoyg az elvonónak fű esetében semmi értelme.

támogasd, legyél mellette, de ne tedd nehezebbé a feladatát. oda akaraterő kell, mert csak pszichésen van rászokva a cuccra. tereld el a figyelmét.

2011. júl. 12. 15:12
 6/19 anonim ***** válasza:
43%

1,hogy lehet rászokni a fűre?

2,ha ilyen kérdést teszel fel 15 nél több nemlehetsz

3,mi a probléma a fűvel?próbáltad már?tévében hallottad hogy csunya rossz drog?

2011. júl. 12. 15:13
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Vegyé' fűnyírőt
2011. júl. 12. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
ja és amugy miért szívja? hogy elájuljon vagy csak szeret füvezni?
2011. júl. 12. 15:14
 9/19 anonim ***** válasza:
ha csak azért mert szeret füvezni akkor hagyd,majd kinövi ha csak elájulni akar akkor van a probléma..
2011. júl. 12. 15:15
 10/19 anonim ***** válasza:
A fű sem egészséges. Nagyon káros tud lenni, ha az illető gyakran használja. Nyílván egytől nem halsz meg, de sok kicsi sokra megy és ha azt hiszed ne káros, sz..ni fogsz.
2011. júl. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!