HELP! Füvezik barátom mit mondjak neki h abbahagyja?
Nekem is volt olyan barátom aki füvezett, egy hónapot bírt a kapcsolat. Ezt a nem lehet rászokni dolgot mindenki mondja, de ő és a "kedves" ismerősei olyan szinten voltak a dologgal, hogy jóéjt "cigi" jóreggelt "cigi" plusz nap közben 7-8, mert különben megkattantak. Egyszer ott voltam mikor jönnie kellett volna z utánpótlásnak és két órán keresztül mászkáltak öten a szobában, mint a hülyék hogy hol van már, mikor jön, miért nem jön...kiábrándító volt.
Mesélg el neki milyen olyankor, ha ez téged zavar, és hogy ez neked nem jó. Amugy tényleg, ha szeret akkor nem fogja csinálni előtted. De ha akarja, a hátad mögött úgysem hagyja abba.
szemléltető ábra segít a fűről való leszokásban:
1 számú módszer: rajzolj két kört:egy nagyotz és egy kicsit,...valahogy így: O és egy o
ezekután meséld el neki,hogy O ekkora most az agyad, és o ekkora lesz ha drogozol.
2. számú módszer: rajzold le ugyanazt a két karikát, O és o. és meséld el neki,hogy o ekkora most a segglyukad, és O ekkora lesz mire kiengednek a börtönből.
14:05-ös! miért ne szólhatna bárki is bele? Azért írnak az emberek hogy tanácsot adjanak.Te meg ha nem tudsz értelmes tanácsot adni neki,akkor Te ne szólj bele...
Amúgy sztem próbálj meg vele beszélni a dologról,mondd el neki hogy mennyire zavar,esetleg adj neki ultimátumot,ha nem rakja le,elhagyod...Ha ez nem segít,valóban keress másik barátot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!