Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el azt hogy a barátom füvezik?
Figyelt kérdés
Ő 17/F, én 16/L.2010. szept. 22. 20:23
1/16 anonim válasza:
ne reagáld túl...nem akkora dolog 18/F
2/16 anonim válasza:
Szívj be te is. : D
Viccet félretéve..régebben én is nagyon ellene voltam a dolognak, szóba sem jöhetett volna, hogy olyan barátom legyen, aki füvezik..de most már annyira nem érdekel, nem olyan nagy dolog ez.Persze azért ne szívja szét az agyát, csak módjával.
3/16 anonim válasza:
Amit nem próbálsz ki addig fél életet élsz csak.
És mivel csak 1 élete van az embernek így jár ami jó és kellemes.
18/F
4/16 anonim válasza:
Szia!
Arra vigyázz, hogy ha lebukik téged bele ne rántson..
Vagy mond neki hogy válasszon, te vagy a fű?
6/16 anonim válasza:
Manapság már nem számít olyan nagy dolognak, persze. A 70-es évek hippi-mozgalmában sem számított olyan nagy dolognak a kábítószer (azt hiszem, akkor a hasis volt a menő, bár ebben nem vagyok teljesen biztos), aztán mire felnőtt egy generáció, amelynek a tagjai egy jelentős hányadát tönkretette ez a nagyszerű élvezet, addigra kezdték kicsit máshogy látni a dolgot. Manapság a füvezés számít ilyen remek és "ártalmatlan" dolognak. De ha a barátod a kútba ugrik, mert manapság ez a menő, azért nem muszáj neked is követned, és örülnöd sem muszáj neki.
8/16 anonim válasza:
Amíg mértékkel csinálják addig nem olyan nagy dolog a fű.
Nem kokain az.
9/16 anonim válasza:
Hogyan? Fogadd el úgy, mint a barátod szokása. De ha súlyosbodik a helyzet, mert gyakrabban szív, vagy csak a fű érdekli, és nem tudsz rajta segíteni, (pl. megfűzni őt, hogy leszokjon) akkor hagyd ott. A szenvedélybetegekkel csak a baj van.
10/16 anonim válasza:
Ha csak néha néha csinálja, akkor nem baj. De ha gyakran, az igenis baj, mert egy idô után lustább lesz tôle, nem törôdöm lehet, kedvtelen. Én sokat szívtam régen és a párom is és bizony megtapasztaltam a hátrányait fôleg azért, mert ô akkor szívott sokat, amikor én már nem. Sokat veszekedtünk emiatt, de a végén belátta, hogy igazam van, hogy nem szabad sokat. De azt hozzá kell tennem, hogy ô már 30 felett volt, most 33, én meg 28, szóval nekünk ideje volt letenni a családalapítás miatt is. Ti fiatalok vagytok, még nem kell nekiesned hogy hagyja abba, csak figyelj, hogy mértéket tartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!