Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha az egyik legjobb...

Mit tegyek ha az egyik legjobb barátom füvezik?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen fű volt de nekem bevalotta hogy szívott már jópár slukot füves cigiből... Állítólag tavaly próbálta ki és utoljára novemberben szívott be... Bár elmondása szerint semmi nagy nincs benne :P Mit tegyek?
2011. jún. 19. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit tennél? Miért tennél bármit is? Ő dolga téged ne zavarjon...
2011. jún. 19. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Le fog állni róla, ha nem tartja nagy dolognak. Azért nézz rá rosszallóan, de ne pánikolj, a fű fizikálisan nem addiktív, csak mentálisan.
2011. jún. 19. 01:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem is zavar, hanem megdöbbent... Tavaly voltunk egy viszonylag felsőbb rendű fogadáson, a nagykövettségen és ott páran ledobták a szíjjat s berugtak meg hasonlók, pedig elit társaságban voltunk és eléggé égett is a pofám, később kiderült hogy füveztek is köztük az én barátom is, amit nem tudok hová tenni, miaz hogy a nagykövetségen rágyujtunk.? Nembeszélbe róla hogy elég finnyás a gyerek, tehát inni n agyon ritkán, cigizni soha nem szokott csak fura hogy ha rádtudták beszélni hogy füvezzen előbb utóbb lőni is fogja magát...
2011. jún. 19. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szigorúan volt fogva gyerekkorában, nem engedhette el magát, akkor lehet hogy most pótolja be, ezért ilyesmi előfordulhat az amúgy visszafogott, konzervatívabb fiataloknál. Ez még természetesnek mondható, de a ló túloldalára persze ne essen át.

:D Nem kéne ilyen züllött társaságba járnia. Egyébként melyik követség volt? :D

2011. jún. 19. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!