Melyik az ember életében a legjobb korszak?
Figyelt kérdés
A 0-12
B 12-18
C 18-26
D 26 fölött
Légyszi írjatok indoklást is.
2011. szept. 27. 18:57
1/19 mus musculus válasza:
Kinek mi. Nekem eddig a 0-12 éves korszak jött be a legjobban, továbbkonkretizálva a 8-9 éves kor. Az még amolyan gondtalan időszak volt, se seggelés, se meló, nem szívattak a tanárok és haverjaim is voltak. Mondjuk ha jobban belegondolok, hangulat/társaság szempontjából most a legjobb nekem, csak ne lenne annyi dolgom...:D
2/19 anonim válasza:
<0 akkor még mindenki az anyabalcsiba úszkálhat ingyenkaja, nagyjából semmi bajod, és még háttérzene is van anyu szívdobogása
:)
3/19 anonim válasza:
am nekem is vannak mus musculusaim :)
4/19 mus musculus válasza:
Kivéve ha abortálnak...
5/19 mus musculus válasza:
Nem tudom, irigyeljelek-e érte :D
6/19 anonim válasza:
én szeretem őket pici aranyos élőlények kezemből kajálnak :D am arra az esetre gondoltam hogyha nem vetetnek el.. de még akkor is az előtte levő idő szép.. normálisan
7/19 mus musculus válasza:
Ja, feltéve ha nem egy leépült alkesz (netán drogos) a muter.
Én is szeretném őket, ha nem lepnének meg időnként.:D
8/19 anonim válasza:
12-18, de amilyen világot most élünk komolyan mondom kár volt megszületnem.
21/F
9/19 anonim válasza:
Szerintem A, B is jó lenne ha nem minden a piáról és a cigiről/fűről szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!