A barátom füvezik, füvezett. Mit tegyek? (bőv. Lent)
Még a kapcsolatunk elején együtt voltunk valahol, és a társaságban elővettek egy füvescigit... mire ő megkérdezte hogy kaphat-e. Ekkor ránéztem, hogy mi van, erre mondta, hogy akkor nem kér belőle, ha nem akarom. Beszélgettünk később erről, akkor azt mondta, hogy nagyon ritkán (havonta egyszer, kétszer...). Később többször is előjött a téma, és mondta, hogy nem fog többé.
A múlt héten odajött hozzá egy ismerős, és megkérdezte tőle, hogy vesz-e füvet. A válasza azonnal nem volt. A nap végén megint mondtam neki, hogy nem szeretném, ha füvezne, és ismét azt mondta, hogy már rég nem... és nem is fog.
Tegnap viszont azt mondta, hogy szülinapján akar szívni...ami majd a hegyalján lesz, tudom, hogy tavaly amikor ott volt beszívott egyszer.. nem tudom mit tegyek, zavarja, hogy nem bízok meg benne, de nem ismerem ezt az életmódot.. :( mellesleg 4 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem
mi a problémád a füvezéssel?
egyszerűen annyi, hogy nem ismered, csak az elrettentő maszlagot.
ha konkrét kérdésed van, tudok válaszolni, de lyat nem tettél fel.
minden kábítószer hatásaa a mögötte lévő embertől függ.
van, aki agresszív részegen, van, aki mindenkit megölel és szeret.
sokkal veszélyesebb, mint a fű.
van kultúrája a fűnek, ha mögötte értelmes ember, ésszel füvezik, akkor nincs gond.
intelligencia kérdése
szóval ne a fű határozza meg a kapcsolatodat a barátoddal, hanem a személyisége.
bocs, hogy kérdésre válaszolok, én voltam a 18:52 -es és 19:09 -es hozzászóló.
de nem hagyhatom szó nélkül.
ugyan miért is kellene tőle megkérdezni, hogy mikor szív és mennyit? szerintem ez az ő dolga. azért nem mondja el neked, mert úgy érzi, nem értenéd meg, nem vagy benne partner. olvass addiktológiai irodalmat, pszichológiát. ismerkedj meg a hatásaival, kultúrájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!