Hali én ha nyomtam eddig szinte mindig más hatást váltott ki.
2011. jún. 26. 17:44
2/13 anonim válasza:
jó
2011. jún. 27. 00:40
3/13 anonim válasza:
Jó hangulatot csinál (kicsit könnyebben is érzi magát az ember), ha egy kicsit gyantás akkor mást is, bár ez utóbbi ritka. Ha túl sokat szív az ember elkezd röhögni, ha tovább szívja parázni. De a para abba marad a szívás abba hagyása után negyed-fél órán belül.
2011. jún. 27. 01:34
4/13 anonim válasza:
durva flash mi fiatalok? :DDD
2011. jún. 27. 17:19
5/13 anonim válasza:
Flash fűnél? Azért nem szívtam szét az agyam. Alkohol utózengése durvább. Ott van kéz remegés, homályos látás meg sok finomság (már néhány durva éjszaka után is, lehet).
2011. jún. 27. 18:29
6/13 anonim válasza:
Én párszor már füveztem, de nem volt rám valami hatalmas hatással. Vagy keveset szívtam, vagy sz@r volt a cucc, nem tom. A lényeg, hogy engem az első fázisban enyhén felpörgetett, nem érdekelt senki véleménye, röhögtem, jókedvem volt, aztán szép fokozatosan lecsillapodtam.
Ha pedig kaksi lelkiállapotban szívtam, akkor meg mégjobban befordultam, és rosszabbul lettem.
2011. jún. 27. 19:18
7/13 anonim válasza:
Engem mindig feldob, akármilyen lelkiállapotban vagyok. Soha nem volt még para, sem flash, nem halucinogén anyagnál nemtom miért lenne. Az első néhány alkalomnál van aki nem érzi, mert egyszerűen nem tudja mit kell érezni, vagy hogy mit várjon tőle. Erősebb cigi kell és meg van oldva.
2011. jún. 27. 19:28
8/13 anonim válasza:
Az egyéni érzékenység is változó. De sokkal sokkal kevésbé mint az alkoholnál.
Dél-Spanyolországban évszázadok óta van párhuzamosan jelen a fű és az alkohol. Ezért a legmegbízhatóbb az ő össze hasonlításuk. Jellemzően mégis kevéssé publikus.
Persze ott azért vannak szokás béli különbségek. Akinek rossz kedve van és azt tapasztalta hogy rontja azt, az vagy nem szívja rossz kedvűen vagy alkohol "némi jótékony hatása" után.
2011. jún. 27. 19:35
9/13 anonim válasza:
Finomabb volt a vacsora , és viccesebb volt a Jóbarátok :D Amúgy helyzettől függ.
2011. jún. 29. 22:36
10/13 anonim válasza:
én kb 2x próbáltam ki 1. alkalomnál semmi nem volt dea másodiknál úgy pörögtem mint egy duracell nyuszi... mintha bepiáltam vna szal én nem flashelgettem meg nyugodt vtam hanem épp az ellentétje... szépen beis rosszultam tőle :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!