Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » FÜVEZIK a barátom mit tegyek?

FÜVEZIK a barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Füvezik a barátom és arra kértem h mondja el a szüleinek mert ők nem tudják de ő nem akarja. Arra gondoltam hogy mivel nagyon szeretem elmondom én a szüleinek mert le akar szokni róla de egyedül nem menne ! Megtegyem??
2011. júl. 12. 15:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h ő elég gyakran szívja és mellete még iszik meg cigizik is !! És mióta szivja a tanulásban is sokkal rosszab!!
2011. júl. 12. 15:20
 12/19 bix ***** válasza:

1 hogy lehet rászokni a fűre?

csak fizikai függés van ugye?

"3,mi a probléma a fűvel?próbáltad már?tévében hallottad hogy csunya rossz drog?"

próbáltam nekem nem jött be. cimbora párkapcsolatát viszont szétvágta, bár ő nem alkalmi fogyasztó volt, napi szinten tolta, tompa lett, nem érdekelte túlzott mértékben a világ, egész nap tolta az xboxot és tépett. minden jó volt ott és úgy ahogy volt. és ezt már nem bírta az egyébként 8 éve jóban rosszban mellette kitartó addigra már felesége.

2011. júl. 12. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ha veled szeretne lenni, akkor szokjon le. Majd meglátod, hogy fog erre reagálni.

Persze titokban is lehet csinálni. Miért csinálja egyébként?

2011. júl. 12. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok??

Bix -nek tök igaza van.

2011. júl. 12. 15:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért csinálja mert ő szerinte az menő meg hogy jól esik de sztem lassan ő is kezdi belátni h nincs rá jó hatással!!!
2011. júl. 12. 15:25
 16/19 anonim válasza:
7%
ne haragudj de annyira ostoba es naiv vagy:D tenyleg 15 alatt jarhatsz boven. fuvezni nem a vilag vege, meg hogy elvono:DDD ELVONO:DD haha, ezen nagyot nevettem, inkabb fuvezz te is akkor nagyobb lesz a chill.
2011. júl. 12. 16:50
 17/19 anonim válasza:
Hát... szerintem a legjobb az lenne ha kompromisszumok elé állítanád - vagy te, vagy a fű
2011. júl. 12. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
aki irta hogy tönkretette a kapcsolatát a fű,hát ez meg abszolut az ember hibája volt.. aki nem foglalkozik a barátnőjével inkább szív az eláshatja magát
2011. júl. 12. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A fűről felesleges leszoktatni mert kb. annyit árt mint egy héten egy McDonalds-os kajálás, vagy egy Budapesti szmog. De ha mégis szeretnéd akkor SZEXET NEKI, SOKKAL TÖBB SZEXET, SZEXET NEKI REGGEL, SZEXET DÉLBEN és SZEXET ESTE és akkor le lesz kötve az elméjének az a része ami mindíg az élvezeteket keresi.
2012. máj. 24. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!