Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki a barátom a hátam mögött füvezik, mit tegyek?
a drogok sok hazugságra kényszerítik az embert ez tuti.
asszem ő közted és a fű között nem bír rendesen választani, inkább a füvet választotta.
szerintem túlliheged
ha nem rendszeresen csinálja, akkor komolyabb baja sem lesz tőle.. egy pár slukk egyébként sem túl sok, egy sörtől jobban óvnám
én köbö egy hónapban egyszer ha eltolok két-három slukkot a haverokkal szóval nem vagyok nagy felhasználó bár ez régen nem így volt ...de mióta nagykorú vagyok nem merném napi szinten tolni de csak az illegális mivolta miatt nem...én nem látok benne semmi rosszat és nem érzem azt magamon hogy bármiféle agyi visszamaradásom lenne ...érettségim van két szakmám...szóval nem vagyok hülye és agyilag visszamaradott...ja és azt hozzáteszem hogy sima cigit életemben nem szívtam ami szerintem sokkal károsabb a szervezetre
a pasidat meg nem ismerem...a körülményeket sem..de nekem az a véleményem hogy amíg nem lépi át a füvezés kategóriát baja nem lesz...esetleg csak a törvénnyel de az más tészta
Azt mondod a hátad mögött csinálja? Hát fordulj meg... xD
(Szar volt, bocs.) Szerintem se tiltsd, ne is akadj ki, bár tudom nehéz! De ezzel tényleg csak azt éred el hogy titkolózni fog előtted, és mástól fogod megtudni hogy mizu! Próbálj segíteni neki, beszélje vele szépen higgadtan! Mondd el neki, hogy milyen nagy kárt tesz magában és benned is ezzel!
Ha nem fogadja el és nem akar leállni akkor marad egy B terv, aminél csak a szakítást gondoltam! Ha tudsz jobbat, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!