Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért tette?

Sajnálom a gyereket. Meg téged is kedves kérdező, ugyanis a magadfajtákat tudják kihasználni a legjobban.
Felelőtlen, oktalan vagy, méghozzá a korod ellenére. És ezt nem bántásból mondom, a soraim nem szidalmak.
A leírásod alapján a srác csak játszott veled, a rövid 1-2 hónapos játékidő után díjaztad is. Látva, hogy ilyen könnyű és rövid volt a dolog, gondolhatja, hogy "nem lehetsz valami értékes, ha ilyen egyszerű volt". Nem érzi azt, hogy ő veszít azzal, ha téged otthagy, miért is veszítene? Csak pár hónapos meccs volt.
Maximum ha egy ideig nem jut szexhez, akkor majd felkeres megint, és ugyanúgy a legjobb oldalát fogja mutatni neked, amivel az elején is meggyőzött...
Amúgy az esetedről az "Így jártam anyátokkal" c. sorozat Barney nevű főszereplője jutott az eszembe. Gondolkodj el a főszereplő sarkított viselkedésén, személyiségén... A lényeg, hogy NE CSAK az érzelmeid és az ösztöneid vezessenek.
20/F

32-es válaszoló vagyok:
Elfelejtettem írni, hogy Barney miért jutott az eszembe erről...
Rövid idő alatt ő is összejött egy anyukával, aztán otthagyta.
A jelleme sarkított, ez tény, de nem árt, ha filózol rajta egy kicsikét.

@02:14!
Sajnálom, de irdatlanul rossz gondolkodásod van, és felelőtlenül viselkedsz.
"Egy normális ember igényli a szexet. Teljesen normális egyéjszakás kapcsolatot is létesíteni, hát még sok-sok levelezés és 2 randi után."
Normális az erkölcstelen embereknél és annál, akiknek nincs tartása. Egy normális kapcsolatban ugyanis előbb a lelki dolgok jönnek, és utána a testi. Érdekes, akik tudnak így viselkedni, azok nem is járnak úgy általában mint a kérdező. Előre látható volt, hogy ez fog történni, mert a levelezésekből és két randi után nem lehet megismerni egy embert.
"Neked biztos soha nem volt még ilyen, hát persze...biztos évekig nem kellene lefeküdnie senkivel, ha nem talál magának olyan párt akiben 100%-ig biztos. naja."
Nekem nem volt ilyen, éppen ezért soha nem is kerültem ilyen ostoba helyzetbe. Az ostoba előfeltételezéseket ne vetsísd ki rám.
"Igen, teljesen normális, főleg azért is mert látszólag az elején még érdekelte a pasit! Itt biztosan SENKI nem futott még olyan vonat után ami nem veszi fel."
Nem, nem normális. A szoknyavadászoknak ugyanis az a strarégiájuk, hogy az elején elhalmozzák figyelemmel a nőket, majd amikor meglett, lelépnek. Ezt minden józanul gondolkodó ember tudja, figyelembe véve azt, hogy milyen világba élünk. Pont ezért kellett volna próbára tenni, csak előbb ugye gondolkodni is kellett volna.
"-Akkor most óvja a széltől is a kislányt vagy mi? Ne engedje ki a játszótérre se vagy óvodába/iskolába, mert nem győződött meg róla, hogy ott mindenki veszélytelen?? "
Ne magyarázz bele olyat, amiről szó sem esett. Egy gyermek nagy felelősség, márpedig a kérdező felelőtlen, ez már abból is látszik, hogy egyedülálló egy gyermekkel ennyi idősen. Igenis, a nő felelőssége az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy olyan embernek szüljön gyereket, aki biztosítani tudja majd a szükséges családi hátteret, hogy a gyermek megfelelő családi körülmények közt tudjon felnőni. Ezt én is tudom, 25 éves srác létemre. A kérdező látszólag nem tanult a hibákból, és kifogott egy "lelépős" pasit.
"azt még hozzátenném, hogy aki tényleg rossz ember és rosszat akar a kislánynak, az hónapokig vagy akár évekig játszaná a pótpapát és utána cselekedné a "rosszat", nem pedig 2 randi után lelépne. Nem hallottál még a pszichopata-bájról"
Aki tényleg rossz ember, arról előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, az lehet változó. Tegyük hozzá, hogy a kritikára az adott alapot, hogy a kérdező a felfogásának köszönhetően kifoghatott volna egy mégrosszabb embert, aki mondjuk az anyagi kizsákmányolás után lép le.
Nem vagyunk undorítóak, csak helyesen gondolkodunk. Részemről is lezárva, ez az értelmetlen, sehova sem vezető beszélgetés.

a sok szánalmas gyikes erkölcs csősz ossza az észt :-DDDDDDDD
ne foglalkozz velük kérdező, mind megrökönyödött buta ember, akik vlsz hogy a kapcsolat szót csak a gyikről ismerik :-D

34-nek.
Ki mondta, hogy értéktelen????
Abban igazad van, hogy a férfit minősíti az, ha érdeklődését veszti, mihelyt szexhez jutott. De inkább ez az abszurd, és degenerált gondolkodás. Ugyanis full leszarja, hogy ítéled meg. Mindenkivel lefekszel, és aki marad, az biztos jó lesz ezek szerint?
Azt mondod, a nők nem tárgyak, de aki így kihasználja őket, az nem is gondolkodik úgy, hogy értékes is lehet belül az adott személy.

Ha 8 másik csajt is dug melletted, akkor néha problémás lehet az időpontok egyeztetése.
(komolyan, mit vártál a chat.hu-tól?)

A srácnak valszeg van barátnője, felesége.
Kérdező bocs, de megérdemelted, amit kaptál. Tipikusan az a fajta viselkedésed van, aki lenézi és elkergeti azokat akik őszintén bevallva szeretőt keresnek, miközben a hülyítésnek bedőlsz, leégeted magad a gyereked előtt is és összességében egy önző sunyi embertől önző sunyi szexet kaptál, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!