Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért tette?

Kérdező!
Te valóban képes voltál bemutatni a gyerekednek egy olyan férit, akit 2 hónapja ismersz, és hamar ágyba is bújtál vele? Nagyon felelőtlen vagy. Már az is óriási probléma volt, hogy olyan hamar megtörtént a szex köztetek, pedig tulajdonképpen nem is ismerted. Mert egy embert nem lehet két 2 hónap alatt megismerni.
Nem értem, miért kevered bele a gyereket a dolgaidba. És abba nem gondoltál bele, hogy milyen lett volna az, hogyha egy rövid ideig jártál volna vele, és lelép? Vajon hogy reagált volna a gyerek arra, hogy az anyját kihasználták? Vagy az nem jutott eszedbe, hogy mi van akkor, ha ez a férfi nem megbízható, és bajba keveredhetsz?
Gondolkozz már, te egy felelős szülő vagy!

01:03-as vagyok.
Igazatok van, valóban nem felelős szülő, hanem felelőtlen. A felelős kifejezést arra értettem, hogy olyannak kéne lennie, ha már gyereke van.
Úgy látszik, a szülői szerep mégsem tesz minden embert komollyá. De azért bízok benne, hogy a kérdező is megkomolyodik idővel.

01:50:
Miért is lenne kretén?
-Nortmális az, hogy lefekszik egy olyan emberrel, akit alig ismer?
-Normális az, hogy egy olyan pasi iránt érdeklődik, aki látszólag nagy ívben tesz rá, és csak a szexet akarta?
-Normális az, hogy egy olyan idegen férfit mutat be a kislányának, akiről még ő maga sem győződött meg, hogy megbízható, veszélynek téve ki így a gyermeket?
Ha szerinted ez normális, akkor az a te véleményed, egy gondolkodó szülő számára ugyanis ezek a dolgok nem normálisak.

Utolsó,elvakultan fújod a hülyeséget. Mindegyik kérdésedre a válasz: igen, normális.
-Egy normális ember igényli a szexet. Teljesen normális egyéjszakás kapcsolatot is létesíteni, hát még sok-sok levelezés és 2 randi után.Neked biztos soha nem volt még ilyen, hát persze...biztos évekig nem kellene lefeküdnie senkivel, ha nem talál magának olyan párt akiben 100%-ig biztos. naja.
-Igen, teljesen normális, főleg azért is mert látszólag az elején még érdekelte a pasit! Itt biztosan SENKI nem futott még olyan vonat után ami nem veszi fel.
-Akkor most óvja a széltől is a kislányt vagy mi? Ne engedje ki a játszótérre se vagy óvodába/iskolába, mert nem győződött meg róla, hogy ott mindenki veszélytelen??
Gondolkodjatok már egy kicsit! Ha ti meglátjátok ezen az oldalon azt, hogy "nő-szex-1 hónapnál rövidebb ismertség után" Akkor mint a vérengző vadállatok, habzó szájjal neki ugrotok és elkülditek a búspitsába, hogy mekkora egy rohadtbüdöslotyó, hát hogy képzeli, hogy nem játssza a szende szüzet hónapokig! Sőt! Ha kislánya van, akkor várjon az esküvőig! Ja és nehogymár szexelni merjen úgy, hogy ott alszik a gyerek a másik szobában csukott ajtó mögött! A ti szüleitek biztosan nem voltak ilyen romlottak, hogy egy úgy szexeltek, hogy egy házban voltatok!
Undorítóak vagytok és Én itt le is zártam a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!