Vajon miért tette?
Két kérdés van, a többi(ek) nem számít(anak):
1) Akarod-e a barátságot?
2) Ő akarja-e?
Két igen esetén meg kell beszélni, ha az egyik válasz nem, akkor túl kell lépni.
Mai fiatalság...
Többet akar mint barátság csak hát a fiók képesek így kimutatni...nem jó szokás igaz, de mindenképp beszélned kell vele erről
a mostani barátoddal is "bunkó"?
mert ha igen akkor csak féltékeny..
amit előbb-utóbb ki fog nőni (vagy rosszabb esetbe nem..:/)
szerintem vannak olyan emberek akik érdekesen gondolkoznak. nekem is van/volt egy nagyon jó haverom. már évek óta ismerjük egymást (4-5), ezalatt el nem tudnám mondani hányszor törölt a barátai közül. ráadásul legutóbb olyanért amit el sem követtem. mikor újra bejelölt hónapokig hagytam függőben, majd úgy döntöttem hogy nem gyerekeskedem "egye penész" visszajelöltem. megtartom vele a pár lépés távolságot de nem haragszunk egymásra, viszonylag minden rendben van.
szerintem ez a barátod egyszerűen csak ugy jelt fel egyszer mintha mi sem történt volna (ez az egyetlen ésszerű magyarázatom az ilyen emberekre) tehát a sok lájkolgatást gondolom mint egy pozitív üzenetként szánta. szerintem nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot újra de azért a három lépés távolságot tartsd meg. amíg nem érzed azt hogy 100% megbízol benne ne tedd, de attól még beszélgetni lehet...
Szoval a sztori roviden: kitiltott, letiltott, megjelolt, belajkolt.
Esetleg ha nem a FB-n elnetek a tarsasagi eletet akkor nem kellett volna feltenned a kerdest egy virtualis forumon hanem lenne valaki akivel megbeselhetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!