Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom újra gyújtani a szerelmet? Vajon miért tette ezt?
Sziaztok! Nekem egy olyan érdekes dolog jutott, hogy a barátnőm nem annyira szeret mint a kapcsolatunk legelején.
Egy nagyon hirtelen bejelentést tett nekem amit még most sem nagyon értek. A Hétvégét együtt töltöttük és minden rendben volt. Rajzolt nekem egy nagy macit sok szívvel és egy papírra is azt írogatta hogy nagyon szeret. Hétfőn össze vesztünk. Összeveszésünk oka az volt hogy 2 méterre álltam a kocsijuk mellett és nem jött oda és úgy viselkedett mintha csak ismerőse lennék. Felhívtam telefonon hogy ezt mivel érdemeltem ki. Nem tudott válaszolni. Az nap este írt egy sms-t hogy ne haragudjak rá és hogy nagyon szeret hiányzok neki. Másnap este találkoztunk és azzal fogadott hogy neki nem jó mert nem azt érzi mint a kapcsolatunk elején a szerelmet. Egyszóval már nem szeret. Szerdán beszéltünk megint hogy hogy tud 1 nap alatt eldobni másfél évet. Azt mondta nem szakít velem még ad 1 hetet hogy vissza szerezzem neki azt az érzést amit az elején érzett. Hát nagyjából ennyi.
Még mindig nem értem hogy miért rajzolt, és minek írta le egy papírra hogy mennyire imád és hogy meghalna értem. Rá 2 napra már nincs semmi érzelme..
Kérlek adjatok tanácsot hogy lehetne vissza szereznem a szerelmét!
Nemlehet hogy valami vaj van a füle mögött?
Velem is volt ilyen!Egy éve voltunk együtt egyszer csak hirtelen szakított pár hétre rá kiderítettem hogy mi volt a nagy változás oka......!Beszéltem kicsit az agyával hogy mért nem volt képes elmondani(részegen lesmárolt valakit.....)! Pár hétre rá megbocsájtottam és azóta boldogan élünk már a 3. éve :)
És azóta eszébe sem jut ilyen hülyeségeket csinálni!(Remélem:):))
Sehogy!
Ne erőlködj, ennek már nincs értelme,ha nem szeret, fejre is állhatsz, akkor sem fog szeretni.
Mond azt neki, hogy oké, akkor legyen vége , szia.
És akkor lehet h észbe kap...
Talán az a baj, h túl kedves vagy, megadsz neki mindent, és teljesen nyeregben érzi magát.
Nekem volt ien az ex pasim, és én is ugyan így viselkedtem.
Aztán egyszer mondta h menjek a p.csába, nem akar velem lenni, és szenvedtem mint a kutya.
Ezt kéne kipróbálnod...kicsit a srakadra állni. Nem veszíthetsz vele semmit.
Én nem kedveskednék semmivel...
Szinte arra kényszerít, h nyald kia seggét, nem veszed észre?
Mi az, hogy 1 hetet ad?
Mit vár egy hét alatt, csodát?
Szerintem ez a csaj már jó dolgában nem tudja mit találjon ki,hidd el, tudom magamról.
Én dettó ien kis hülye voltam, aztán jól kidobott az exem, és rájöttem h mit veszíthetek.
Mond meg neki h ez neked így nem fekszik, h ien határidőkhöz köti a szerelmeteket, nem érdekel , és nem foglalkozol vele.
különben is , ez 2 emberen múlik.
miért kéne neked bizonyítani, ha ő semmit nem tesz a kapcsolatért.
mert ha mondjuk megbántottad volna valamivel, z más lenne.
nevetséges ez az egész, dobd ki, talán észbekap.
Sosem írjátok le, hány évesek vagytok, pedig enélkül teljesen másak az összefüggések. Mindig ezzel kellene kezdeni!!!!!
Úgy tűnik, a lány nem azt kapta a másfél év alatt, amit keresett. Csak amíg szerelmes volt beléd, addig nem érdekelte más, csak hogy jól érezte magát. Akár új pasit talált, akár csak rájött, hogy nem ezt akarja, mindenképpen gyávaság részéről, hogy nem meri a szemedbe mondani. Mindenekelőtt tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi lehetett az, ami miatt ő felnézhetett rád, és mi az, ami miatt te felnézel rá. Ja, és kérdezd meg tőle, hogy mi volt az az érzés, amit vissza kellene szerezzél neki. Addig nem lehet valamit visszaszerezni, amíg az, aki elvesztette, nem tudja mi volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!