Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom újra gyújtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom újra gyújtani a szerelmet? Vajon miért tette ezt?

Figyelt kérdés

Sziaztok! Nekem egy olyan érdekes dolog jutott, hogy a barátnőm nem annyira szeret mint a kapcsolatunk legelején.

Egy nagyon hirtelen bejelentést tett nekem amit még most sem nagyon értek. A Hétvégét együtt töltöttük és minden rendben volt. Rajzolt nekem egy nagy macit sok szívvel és egy papírra is azt írogatta hogy nagyon szeret. Hétfőn össze vesztünk. Összeveszésünk oka az volt hogy 2 méterre álltam a kocsijuk mellett és nem jött oda és úgy viselkedett mintha csak ismerőse lennék. Felhívtam telefonon hogy ezt mivel érdemeltem ki. Nem tudott válaszolni. Az nap este írt egy sms-t hogy ne haragudjak rá és hogy nagyon szeret hiányzok neki. Másnap este találkoztunk és azzal fogadott hogy neki nem jó mert nem azt érzi mint a kapcsolatunk elején a szerelmet. Egyszóval már nem szeret. Szerdán beszéltünk megint hogy hogy tud 1 nap alatt eldobni másfél évet. Azt mondta nem szakít velem még ad 1 hetet hogy vissza szerezzem neki azt az érzést amit az elején érzett. Hát nagyjából ennyi.

Még mindig nem értem hogy miért rajzolt, és minek írta le egy papírra hogy mennyire imád és hogy meghalna értem. Rá 2 napra már nincs semmi érzelme..

Kérlek adjatok tanácsot hogy lehetne vissza szereznem a szerelmét!

2010. okt. 7. 09:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Délután találkozok vele. Kicsit próbálok úgy viselkedni mint ahogy szoktam. Ha látom rajta hogy sz@rik az egészre akkor elküldöm és megmondom neki hogy a szerelem nem tart örökké. Ha talál valaki mást azt sem fogja az élete végéig szeretni.
2010. okt. 7. 10:28
 12/20 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok! Ő meg 17!
2010. okt. 7. 10:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Hallod most h végigolvastam ezt a sztorit teljesen mintha csak én irtam volna ki:D

De komolyan.Én is ma este talizom vele.Hát hallod teljesen ugyanaz a helyzet annyi különbséggel,hogy mi idösebbek vagyunk.Nem 17 hanem 27.

Nekem nem adott határidöt.Viszont nem értem,mert egyszer aztmondja h már nem lehet köztünk semmi,és utánna mégis ö keres engem,és aztmondja h bármire szükségem van rá megkapom töle:S

Majd ird le vagy itt vagy privibe mitörtént és mit modnott a talin.

2010. okt. 7. 11:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy akarja folytatni és nem akarja eldobni azt a másfél évet! Nagyon ideges vagyok a találkozás miatt. Remélem minden jól alakul! Ha látom rajta hogy ő is szeretné folytatni és küzdeni is akar érte akkor belevágok! De ha látom hogy nem érdekli akkor elküldöm még mielőtt ő tenné meg! Remélem eszbe kap utána.
2010. okt. 7. 11:53
 15/20 anonim ***** válasza:

Időgép?Regresszív hipnózis?

A barátnőd elég butácska,ha azt hiszi hogy egy kapcsolat ugyanúgy lángol a közepén és a végén,mint az elején.Lehetetlent kér,már csak azért is,mert nem fogod megnyerni a lottó 5-öst hogy még több színt,és izgalmat vigyél a kapcsolatba,és egzotikus helyekre,szuper szállodákba,tejjel-mézzel folyó kánaánba vidd el.

De ez nem kérés,hanem ultimátum.Zsarolás,melyben csak saját magára vantekintettel. Mintha azt mondaná: szállítod egy héten belül a túláradó szenvedélyt,vagy már nincs szükségem rád.

Mintha a fáraó lánya ugrasztaná a rabszolgát,hogy hozza el a rubintot,vagy fejét véteti.Ezt az önzést,hihetetlen ez a naív másodrendű gőgös egoizmus.

Most fordulj el oldalra,koncentrálj a jobb lábadra,lassan emeld fel behajlítva,egészen a feje vonaláig,úgy hogy a cipőd,és a lány feje egy vonalban legyen egy képzeletbeli egyenesen a levegőben.Megvan?...Szintben van?...És most,nyújtsd ki a lábad teljes erőből.

Utána elegánsan távozol.Örökre.

2010. okt. 7. 12:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem semmi ahogy megfogalmaztad de értem mire célzól és lehet hogy el kell tőle búcsúzni!
2010. okt. 7. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Na mi történt a talin???
2010. okt. 9. 08:21
 18/20 Kleincsillag ***** válasza:

Átérzem az egészet milyen lehet Neked..

Kérdezd csak meg Tőle hogy mivel adhatnád vissza az érzelmeket.

Beszéljetek meg mindent.Esetleg valami nem volt jó neki és mostanra felgyülemlett?

Hidd el ha össze gyűlik a sok probléma,a "bili" kiborulását okozhatja az is,hogy "mondtam hogy borotválkozz meg mikor eljössz.."

Lehet a példa hülye...de remélem érted mit akartam mondani..

Kérdezd meg...mi vezetett eddig?

2010. okt. 9. 09:00
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Láttam rajra mikor találkoztunk hogy szarik az egészre! Akkor megmondtam neki hogy felőlem is vége! Úgy nem lesz belőle semmit ha csak én akarom folytatni a kapcsolatot ő meg nem tesz érte semmit! Utána távoztam!

Majd egyszer csak este felhívott hogy hogy vagyok mi van velem..:S Akkor megint elküldtem! Másnap a buszon beült mellém és kérdezgette hogy biztos lezártam-e nem válaszoltam neki semmit nem is szóltam hozzá! Tegnap közölte velem hogy elmegy a haverjaival ne is keressem bár nem igazán értem hogy minek mondta mivel nem is akartam... Az este a haverokkal átugortunk a szomszéd városba mert ott kicsit nagyobb az élet mint nálunk. Haza fele az utolsó busszal jöttünk és lám ő is ott volt 3 sráccal! Nem szált fel a buszra mert látott minket. Nem tudom hogy juthatott haza mivel csak reggel jött a következő busz XD De köszönöm a haverjaimnak hogy ott voltak velem mert közel álltam hogy kicsit megcsapkodjam a srácok fejét lehet hogy az exem is kapott volna egy fülest! Hát ennyi!

2010. okt. 10. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Figy 2hónap és kuncsorogni fog!

De sajnálom hogy így alakult!

2010. okt. 11. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!