Mire gondolhatok vajon, mi alapján tette ezt a lépést?
Elég viharos mostanában a családunk ügyei. Súlyos anyagi gondokkal küzdünk, és pont a már korábbi adósságok miatt is már családon belül is megy a pereskedés sajnos (sosem gondoltam volna, de ez mondjuk most nem is lényeg). Az ügyvéd, aki eddig foglalkozott az ügyünkkel, és segítette a dolgainkat, hogy legalább kevésbé rosszul jöjjünk ki a dolgokból, szinte egyik pillanatról a másikra mintha kifordult volna önmagából, és közölte, hogy nem hajlandó tovább vállalni minket, keressünk mást, illetve egy folyamatban lévő ügy esetében is mondhatni megnehezítette a dolgunkat. Egyszerűen nem értjük, hogy mi baja lett.. Ti mire gondolnátok?
(Az már csak költői kérdés, hogy hogyan lehet képes családon belül a jussát követelő ennyire hátba támadni a saját közeli rokonát, hiába jogos, és a másik fél hiába próbál megtenni minden tőle telhetőt, de nem megy..? Sajnos tudom, "ez van", de most már tényleg nagyon el vagyok keseredve. Ezért is csak költői..)
Köszi a választ!
Állítólag a nem tudta a rokon, hogy ki az ügyvédünk.
De tesómmal is erre gondoltunk.. de ha nem ismerte, akkor hogyan? ..és ha nem zsarolásról van szó, akkor mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!