Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért tette?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja megismerkedtem a chat.hu oldalon egy sráccal, akivel 1 hónapja találkoztam először, össze is jöttünk, már szex is volt azóta, hívni nem nagyon hívott, inkább a chaten leveleztünk. 4-szer találkoztunk összesen, a 2. randiig minden jó volt, amikor elkezdett eltünedezni, 2 napig nem írt, amikor írtam neki én, hogy mi újság, hogy van, remélem, hogy nincs semmi baj, hogy nem ír! Másnap válaszolt rá, hogy sokat dolgozott, de nincs semmi baj! Utána taliztunk nemsokára 3-szor, utána a 4- taliig nem volt semmi gond, jelentkezett folyamatosan, most legutóbb múlthét előtti szombaton taliztunk utoljára, utána meg sem kérdezte, ahogy előtte sem, hogy mikor talizunk, mindig üziben beszéltük meg, de a legutóbbi talink óta egy hétig fel sem vetette, hogy mikor találkozunk. Múlt héten két napig megint jelentkezett, még csak be sem lépett a chatre, mert látni az utolsó belépés idejét, én barom felhívtam, azt mondta, hogy elmondaná, ha baj lenne, de valami családi zűr volt otthon, csak furi, hogy egy telefont sem tudott elereszteni, hogy bocsi, de most nem fog ráérni vagy bármi, csak jelzett volna, hogy még érdeklem! Most szombaton írt chaten üzenetet, hogy vasárnap délelőtt nem ér rá, de délután van-e kedvem találkozni! Én válaszoltam neki, hogy én is ráérek, és, hogy jó-e neki a délután 2 óra! Még aznap este elolvasta a levelemet, de azóta sem jelentkezett, vasárnap fel sem hívott, hogy akkor legyeztessük a talit! Chatre sem lépett be azóta és én nem értem, hogy most mi a baj! Szeretnék ötletetek tőletek, hogy szerintetek mi történt? Miért nem jelentkezik vajon? Pasik véleményére is kíváncsi vagyok, hogy pasi szemmel ti ezt hogy látjátok! ha ti ilyet tennétek, akkor miért tennétek? Én már nem telefonálgatok neki meg nem írok neki, mert az már szerintem megalázó lenne! Köszönöm, akinek volt türelme végigolvasni!2014. jan. 28. 00:38
11/39 anonim 

válasza:

1.-2. randin dugsz, mit vársz? :D
12/39 A kérdező kommentje:
Én sosem tettem volna ilyet, hogy megvolt a szex, aztán mehetsz! De vajon a pasik miért gondolkodnak máshogy? Pedig már a családomnak is bemutattam, van egy gyermekem is, vele is megbarátkozott már! Ő volt a 2. férfi az életemben, akit felhoztam és ezt kapom! Szuper!
2014. jan. 28. 00:53
13/39 A kérdező kommentje:
Én 25 leszek, ő meg 26.! Nem volt tervezve a szex, alkalom adódott rá és megtörtént!
2014. jan. 28. 00:53
14/39 anonim 

válasza:

Gyereked is van... akkor nem meglepő dolog. Valószínűleg sok ez neki.
15/39 anonim 

válasza:

"Én sosem tettem volna ilyet, hogy megvolt a szex, aztán mehetsz! De vajon a pasik miért gondolkodnak máshogy? Pedig már a családomnak is bemutattam, van egy gyermekem is, vele is megbarátkozott már! Ő volt a 2. férfi az életemben, akit felhoztam és ezt kapom! Szuper!"
fogyatékos vagy! több hónapos kapcsolatban futólag mutatott csak be gyereknek anyuka akivel jártam. mert a gyereknek csak biztos férfit mutatunk be komolyan, barátkoztatjuk. családnak sem mutatunk be senkit 1-2 randi után. dilinyós vagy.
16/39 A kérdező kommentje:
A kezdetektől fogva tudta, hogy gyerekem van! Játszott is vele és mindig kérdezett róla! Sőt, még hangoztatta is, hogy szereti a gyerekeket!
2014. jan. 28. 00:56
18/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép jelzőt! Csakhogy úgy volt, hogy azért jöttünk hozzánk, mert nem tudtam a lánykámat kire rábízni, és így rá is tudtunk figyelni és közben beszélgetni is tudtunk, mert ő idegen helyen nem marad meg sokáig nyugodtan!
2014. jan. 28. 00:58
19/39 anonim 

válasza:

gyereket is ennyi ésszel csináltál? apja hol van?
20/39 anonim 

válasza:

gyerek mellett dugtatok???
1 hónapja találkoztam először, össze is jöttünk, már szex is volt azóta, hívni nem nagyon hívott, inkább a chaten leveleztünk. 4-szer találkoztunk összesen, a 2. randiig minden jó volt, amikor elkezdett eltünedezni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!