Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mért tette ki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kb másfél évig kavartam, és már vagy egy éve szakítottunk. osztálytársak vagyunk, néha beszélgetünk, de msn-en már egyáltalán nem. de ma bejeletkezett és az egyik közös képünk volt kinnt. szerintetek mért?
2009. jún. 19. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy egy másik gépről jelentkezett be ami még a régi képpel meg személyes üzenettel jelentkezik be. Nem tudom ez hogy működik, de velem előfordult már. Szerintem ez lehet az oka, ha már tényleg nem beszélgettek annyit és nem álltok egymáshoz közel. De ha kíváncsi vagy kérdezd meg tőle.
2009. jún. 19. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Jó alkalom újra felvenni vele a kapcsolatot. Már ha te akarsz bármit is még tőle.
2009. jún. 19. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

nem biztos h jó ötlet ezt megkérdezni.. lehet erre valaki rosszul reagál, azt hinné akarsz még vmit,és ez meg gáz ha ő nem.

de nem tudom, ha mindenképpen megkérdezed azért várj vele még, nem kell sokat ám :)

csak hogy lásd hogy nem véletlenül maradt-e kinn, mondjuk beszélgettek msnen és egy idő után felhozod neki, tehát amint mondom ne egyből támadd le, lehet még nem beszél senkivel és nem látja a képét xD

2009. jún. 19. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális ember nem von le következtetéseket abból, hogy megkérdezed simán, mért rakta ki... lehet tényleg véletlenül került ki, akkor pedig örülni fog, hogy leszedhette időben... neki van kinn ilyen kép, amin TE vagy, jogod van megkérdezni.
2009. jún. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!