Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon miért tette?

A sex kellet neki és ennyi. Majd ha kanos lesz és nem lesz más akkor lehet hogy felkeres.
22/F

Szia!
Az van, amit az előző írt. A srác minden bizonnyal a szexre hajtott. Te buta módon könnyen odaadtad magad neki, ő pedig megkapta amit akart. Valószínű, hogy már nem vagy számára fontos.

"Én ezt értem, de a családomnak is bemutattam! És akkor miért kérdezte meg, hogy talizunk-e, ha utána meg nem jelentkezik!"
@Kérdező
Lehetséges, hogy csak játszik veled, vagy mindenképpen meg akar tőled szabadulni, és azért mondta a találkozót, hogy hagyd már békén, legalább ideiglenesen.
A valódi okot akkor tudod majd meg, ha elmondja neked. Merem remélni, hogy tanultál ebből az esetből, és nem leszel könnyen kapható nő, mert akkor mindenki csak ki fog így használni.
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!