Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?
De b+
Általában szopás és dugás előtt farkat mosnak a pasik.Akkor miről beszélünk?
Normál nő mondjuk nem fog meglepni orállal egy pasit 8-10 óra munka, esetleg beizzadás, + többszöri pisikélés után, úgy hogy a férfi nem fürdik meg előtte.
Mert normális nő tudja hogy a mindennapi életben nincs erre idő. És lehetőség sem nagyon. Ha meg a pasid ridiküllel járna, hogy törlőkendőt hordjon magával, akkor az lenne a baj....hogy b..zis...
Akárhányszor megtörölheti egy pasi, sima wcpapírral, vagy zsepivel, akkor is pisi ízű lesz, ha nem mossa meg! Akkor meg minek? Még a törlőkendőnek is elég tré íze van....
Lepd meg zuhanyzás közben, amikor a farok rész már csillog villog. Én is így csinálom:)
Mi a férjemmel amúgy mindig is megmossuk magunkat orál, illetve szex előtt. Úgy tiszta:)
Nem életszerű amit írsz.
Ez még nem igénytelenség, és nem a higiénia hiánya.
27/N
Párom is csak lerázza, különösebben nem érdekel, mert nem szoktam csak úgy meglepni orállal, mert én konkrétan már attól rosszul vagyok ha mondjuk 2-3 órát (pisilés nélkül) zuhanyzás után állnak a dolgok és picit megizzad, de tényleg csak alig, szóval már attól felfordul a gyomrom, mert nagyon érzékeny vagyok az illatokra, szagokra. Ezt a szagtúlérzékenységet még tetéztem egy könnyen kapok el fertőzéseket abilitivel, ezért nálunk még a spontán szex is úgy kezdődik, hogy szívem kimész megmosni? (egyszer estünk egymásnak fürdés nélkül félrészegen haveri iszogatás után, 1 hét antibiotikumos kúra volt a móka vége)
Szóval ő dolga, fürdés után mindig tiszta alsót vesz, még akkor is ha mondjuk csak félnapot volt rajta itthon punnyadáskor az előző, tehát semmi fizikai munka vagy megizzadás, de mivel hordta, volt vele wc-n így szennyes. Nekem ez elég, mint higiénia. Az picit jobban zavar, hogy mikor hazaér nem mos kezet, pedig villamosozott, metrózott, esetleg bevásárolni voltunk, szóval mindenfélét összefogdosott/fogdostunk. Én utána nem szívesen fogdosom össze a lakásunk berendezési tárgyait. Illetve ha nem itthon eszünk és macerás kezet mosni (gyorsétterem, stb), akkor mindig használok kézfertőtlenítőt, amiért az elején furcsán nézett rám és hisztizett, azóta tűri, hogy szólok neki, hogy ő is használjon és ne a tömegközlekedéses kezével egye a krumplit.
Szóval kedves kérdező a kérdésre válaszolva, nem, nem törlik meg, de ha megtörlik akkor is van egy jellegzetes szaguk, szóval köszi nem, a meglepi orál a nap bármely szakában igényes nőnél kilőve, tehát nem a pasik a hibásak ha ezt a momentumot kihagyják. Egyébként a lányok is hiába törlik magukat, ugyanúgy napvégére van egy szaga lent a dolgoknak, lehet nem erős, sőt az a jó ha nem erős, de van. Én se engedném oda a párom, hogy meglepi nyalakodjon. Sőt, soha nem engedem oda csak fürdés után, mert a lányok szerintem még durvább illatokat tudnak produkálni, sokkal zártabb "rendszerünk" van, mint a fiúknak.
23 N
Én is nagyon meglepődtem amikor erre rájöttem... Azt hittem hogy a férfiak is megtörlik magukat, mint a nők. De engem különösebben nem zavar, szeretem a barátomat így is-úgy is. Lehet hogy emiatt most sokan igénytelennek fognak tartani, de én ennek ellenére meg szoktam lepi a párom orállal. Olyankor amúgy se ez jár a fejemben, hanem az hogy örömet szerezzek neki.
18L
Ez a 75%-os iszonyat nagy gyökér..
Itt veri magát, mint egy barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!