Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?
Én meg szoktam törölni, amikor tehetem. Ahol csak piszoár van, ott a zsebkendőmmel; ahol van rendes wc, abba hugyozok és az ottani papírt használom (nem a legvégét, amit megfogtak, hanem tekerek rajta egy keveset). Ha nem tudom szárazra törölni, engem idegesít. (nem azért törölgetem, hogy bárhol meglephessenek orállal a szájízük elrontása nélkül!:D)
Viszont szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki nem teszi ezt. Én csak magam miatt csinálom így, mert szükségem van erre. Az, hogy mások hogyan pisálnak, engem hidegen hagy. Azért nyitom-zárom a csapot is törlőkendővel, illetve a wécéajtót lábbal, mert nem tudhatom, ki hogyan fogdosta össze ezeket.
Nyilván sz+r ügy, hogy kiderül: valami igénytelenséget csinálunk megszokásból, neveltetésből, mert senki nem mondta, hogy ne úgy, és magunktól se jöttünk rá. De abszolút helytelen többségi pozícióból megkérdőjelezni és hülyeségnek nyilvánítani a faroktörlést, csak mert a többség nem csinálja. A többségi SZOKÁS nem érv. A többség régen havonta (se) fürdött. A többség régen a földre köpött, finom úri helyeken ezt köpőcsészével (!) látták orvosolni, nem azzal, hogy kulturált ember nem köpköd. Ugyanezeken a finom úri helyeken nem volt illemhely még 300 éve sem, és a rizsporos parókás úri közönség a nehéz brokátfüggönyök mögött a bálterem sarkában, sőt a lépcsőn megállva a szoknyáját felemelve pis+lt majd ment tovább pin+törlés nélkül. A szolgálók dolga volt az úri nép ürülékét feltakarítani Versaille-ban.
Nem megsértődni kell a többségnek, ha rádöbben, hogy a kisebbség igényesebb, hanem elgondolkodni, hogy lehet, hogy a kisebbség szokása nem hülyeség, és rá kéne állni. Nem nagy energia.
54
Szerintem mindenki a maga ura és azt csinál amit akar.Persze normális keretek között.
# 52
Én dettó. Még a vécépapírral is ugyanez. :D Nem akarom más mikrosz+rdarabkáit a farkamra kenni.
# 57
Elhangzott: a nőknek van baja vele. Többen nem óhajtanak ilyen fasztot se szájba, se hüvelybe, de még kézbe se venni.
59
Eddig miért nem volt baja ebből senkinek? Most hogy valaki meglátta, hogy a párja nem törölte máris undorodtok a férfiaktól akik nem törlik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!