Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?
Figyelt kérdés
akkor pisis marad és nem lehet akár mikor meglepni titeket egy orállal.ki hogy van vele?2014. jan. 17. 10:47
21/73 anonim válasza:
megmosni is alap utána. lakáson, nő mellett feltétlenül
30+F
22/73 anonim válasza:
Persze nektek kis tatyótokba minden van,meg minden belefér, Ha mi elmegyünk valahova egész éjjelre, vigyek magammal egy 100 zsebkendő csomagot mi? A lányok ilyenek a fiuk meg olyanok , mit nem lehet ezen megérteni? Mi szólunk érte hogy annyira telesminkelitek magatokat?? Ugyanis a sminket nyalni az arcotokról nem tul kényelmes
23/73 anonim válasza:
22: Mért, szerinted mi mi másért viszünk?
Ha nem lenne szükség zsepire, betétre, kéztörlőre, telefonra, pénzre, bérletre, személyire, mi sem vinnénk.
Pff!
24/73 A kérdező kommentje:
soha nem sminkelem magam...am meg egy 10 dbos zsepicsomag még a hátsó zsebbe is belefér
2014. jan. 17. 11:25
25/73 anonim válasza:
22: Arra sem készülsz fel ezek szerint, ha kakilnod kell?...
26/73 anonim válasza:
Hasztalan, bármennyire is rázzuk le, a csőben akkor is marad még pár csepp, ami utána úgyis kifolyik.
27/73 anonim válasza:
Ez valami újabb őrület vagy mi? A pasik nem törlik meg csak lerázzák. De ha több mint hármat ráznak rajta az már farokverésnek minősül. :-)A bőr alá nem megy mert visszahúzott bőrrel hordom.
De egyszer nézz majd be egy férfi vécébe, hogy találsz e papírt a piszoár mellett. Ne félj a pasik nem fogják ijedtükben összehgyozni magukat. :-)
28/73 anonim válasza:
Mert itt komolyan minden fiu papirokkal a zsebében jár???
29/73 anonim válasza:
28: Én szakítottam ilyesmi miatt. A fiú rendszeresen visszajár megkérdezni, miért szakítottam vele ahelyett, hogy megmondtam volna, mit szeretnék, mert ő a csillagokat is lehozná nekem az égről . Mindig elmondom neki, hogy akkor csak annyit tegyen meg, hogy ezt meg azt a higiániájába beiktatja, merhogy most már az én testemben akar járni, engem is érint az ő higiéniája. Erre a tieddel azonos hisztériarohamok a válasz, hogy az hülyeség. Ennyit a csillagok lehozásáról.
30/73 anonim válasza:
na végreee aki nem engem köcsögöz le mert nem törlöm meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!