Szakítottátok már át a szűzhártyát ujjazás közben? Először hány évesen? És nem éreztétek magatokat furán utána?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 17:06
1/6 anonim válasza:
Először 12 évesen szakítottam át a szűzhártyámat. Aztán 14 évesen újra. Nemrég, 18 évesen megint. Tegnap pedig 20 évesen negyedszerre...
2/6 anonim válasza:
xDDDD basszus pont egy ilyen választ vártam.. xD formaa xD
3/6 anonim válasza:
mit először?! azt csak egyszer lehet :D
4/6 anonim válasza:
Olyan buták vagytok. Hát persze h lehet többször is. Tudjátok kell hozzá egy lány, sok pénz, jó sebész. Agy az nem. Nem tudtátok hogy nagy divat ma már visszavarratni?? xD :D :D :)
Mivel vicces hangnemet írásban nem tudok kreálni, vegyétek h ezt mind enyhe poénnak szántam =)
5/6 anonim válasza:
szerintem ma már nem divat visszavarratni, divatosabb előre lyukasztani, mint a bkv jegyeket...
persze hogy furcsán érzed magad, szokatlan az új helyzet, egyébként ujjazás, biciklizés, nagy spárga... mind átlyukaszthatja.
6/6 Anna cica válasza:
Igen.13.De. X"D vázlatosan ennyih
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!