Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?
hospitaLink
Miért is? Abszolút higiénikus vagyok gatya nélkül is. Kaka után s+ggmosás, higikendőzés, pisi után törölközés, és alsógatya nélkül egyszer veszek fel egy farmert, este megy a szennyesbe.
Az alsó nekem csak azért van, hogy ne fagyjon le a prosztatám hidegben. Amúgy kényelmetlennek, feleslegesnek és a nemi szerveket nyomorgatónak tartom.
Ez csak úgy változhatna meg hirtelen, ha minden nő visszutasítaná az eféle "higiéniájú" férfiakat, vagyis ezt a fajta "higiéniát".
És ha az agyfsztkapó kollega is azt, hogy a billentyűzetéhez nyúljanak.
Heló!
Én megszoktam, mert idegesítene, hogy nedvesen tegyem el. Egyébként egyszer ez szóba került, és a haverjaim röhögtek, hogy pfff azt meg mniek, mekkora gáz - no komment.
Nekem ez alap dolog, másnak nem, oké, de azt például egyáltalán nme tolerálom, hogy a moziban, étteremben... az ember szeme láttára cseszik megmosni a kezét a bunkó paraszt és a rühes kezével tapogatja az ajtót... Ezért is mindig lábbal nyomom ki az ajtót, vagy valamivel letakaro ma kilincset. Lenyalatnám a kilincset az ilyen gyökérrel.
14es, azért ha bele gondolsz, az emberek rendkívül féltik magukat, ok nélkül.
Mondjuk a c. gyerekek télen is pólóban és mezitláb mászkálnak, és csak annyi, hogy taknyosak lesznek tőle.
ha a kicsit fehérebb szomszédainak egyik gyereke egyszer nem vesz fel kabátot, garantált a láz minimum.
Ez azért is van, mert ha nem hagyod hogy kialakuljon valami féle immunitásod a természettel szemben, akkor hamarabb és jobban megbetegszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!