Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom amikor elmegy wécére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?

Figyelt kérdés
akkor pisis marad és nem lehet akár mikor meglepni titeket egy orállal.ki hogy van vele?

2014. jan. 17. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
Itthon általában igen.De nem mindig.Máshol meg egyáltalán nem mert nincs rá lehetőség.
2014. jan. 17. 11:33
 32/73 anonim ***** válasza:
Nálam van zsepi mindig, de csak azért, hogy az orrom kifújjam. Megrázod oszt kész. Nem tudom mit kell mahinálni. Napi 1 zuhanyzással még a bőr alá berekedt gonosz cseppek sem tudnak mit tenni.
2014. jan. 17. 11:33
 33/73 anonim ***** válasza:

# 15

Az még hagyján, hogy f+szos kézzel fogdos meg mindent, a konyhai mikró ajtajától kezdve a kilincsig, de most gondolj bele, hogy a 4-es6-oson meg a gyors 7-esen kapaszkodik, jelzőgombot nyom, 20 másodperccel előtte ugyanazt fogta a sz+rszagú, tbc-s hajléktalan, akinek véres-sebes a keze, rohad róla a bőr. Észre sem veszi vagy nem tudja, mert az imént szállt le. És megérkezik a munkahelyére és nem mos kezet, azzal gépel, ír, telefonál. Vagy taperolja az okostelefonját, amit aztán este bevisz az ágyba. És eszébe nem jut megtörölni. Vagy a kezét higikendővel, mielőtt hozzányúlna a buszon.

Mindig van nálam zsebkendő, ha pisálok. Amúgy van nálam folyékony szappan és antibakteriális törlőkendő is. Pont a fenti esetekre is. Képtelen vagyok elindulni bárhova egy telefonnal, meg zsebbe b+szott tízezressel. Kell bérlet, személyi, bankkártya, kulcs, ezt mind tegyem farzsebre, mint egy hülye proli? Diszkóban meg, ha egyáltalán járnék, sosem jönne rám a sz+rás. Ez ellen védekezik a szervezetem. Ha idegen helyen vagyok, ott is kell minimum 2-3 nap, hogy rámjöjjön.

2014. jan. 17. 11:34
 34/73 anonim ***** válasza:

Világ életemben sosem töröltem meg.Semmi betegséget nem kaptam el.

Aztán jött egy nő és tőle kaptam szép kis gombát.

Nos akkor miről is beszélünk?

2014. jan. 17. 11:36
 35/73 anonim ***** válasza:
Na azért azt tisztázzuk hogy hugyozás után kezet mosok itthon!! De ti csajok nem értitek hogy egy női wc, nem ugyanolyan mint egy férfi wc?? Én például az életbe nemláttam hogy valaki a mellettem lévő piszoárnál a farkát törölgetné,meg mosogatná tusfürdőkkel
2014. jan. 17. 11:38
 36/73 anonim ***** válasza:
58%

# 32

Két óra elég, hogy a fityma alatt (már aki ráhúzva hordja) bomlásnak induljanak a vizeletcseppek. Estére a napi 3-4 vizelés maradványa olyan szagúvá teszi a farkad, hogy én szégyelleném. Tudom, miről beszélek, van összehasonlítási alapom. Mondjuk 16 évesen nekem is minden este irtó kanszagú volt a f+szom, ma nem. Mert törlöm a pisit, és hátrahúzva is hordom a fitymát. A bőr alatt a mirigyek által termelt smegma, a vizelet, esetleg egy kis ondómaradék, erekciós váladék olyan szépen megérik, hogy egy kutya 10 méterről érzi az orrával, hogy jössz.

2014. jan. 17. 11:40
 37/73 anonim ***** válasza:
A fiuk kirázzák nem törlik!
2014. jan. 17. 11:42
 38/73 anonim ***** válasza:
35: Szóval az számít, hogy az idegen férfiak mit szólnának, ha látnák? Akkor menj be az ajtósba!
2014. jan. 17. 11:44
 39/73 anonim ***** válasza:

Amúgy is szeretném kérdezni, mi a jó abban, hogy egész nap jaffás-csokis gatyában járkál valaki?

Azt se bírom felfogni, hogy a férfitársaim többségének bőven jó vécépapírral kitörölni. Amivel egyszerűen nem lehet rendesen. És törlik bele a maradék nutelát a gatyájukba egész nap.

2014. jan. 17. 11:44
 40/73 anonim ***** válasza:

39.

Mi lenne ha mindenki a saját életével foglalkozna?

2014. jan. 17. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!