Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom amikor elmegy wécére (pisilni) akkor utána nem törli meg a makkját. Fiúk ti tényleg nem törlitek meg magatokat?
# 15
Az még hagyján, hogy f+szos kézzel fogdos meg mindent, a konyhai mikró ajtajától kezdve a kilincsig, de most gondolj bele, hogy a 4-es6-oson meg a gyors 7-esen kapaszkodik, jelzőgombot nyom, 20 másodperccel előtte ugyanazt fogta a sz+rszagú, tbc-s hajléktalan, akinek véres-sebes a keze, rohad róla a bőr. Észre sem veszi vagy nem tudja, mert az imént szállt le. És megérkezik a munkahelyére és nem mos kezet, azzal gépel, ír, telefonál. Vagy taperolja az okostelefonját, amit aztán este bevisz az ágyba. És eszébe nem jut megtörölni. Vagy a kezét higikendővel, mielőtt hozzányúlna a buszon.
Mindig van nálam zsebkendő, ha pisálok. Amúgy van nálam folyékony szappan és antibakteriális törlőkendő is. Pont a fenti esetekre is. Képtelen vagyok elindulni bárhova egy telefonnal, meg zsebbe b+szott tízezressel. Kell bérlet, személyi, bankkártya, kulcs, ezt mind tegyem farzsebre, mint egy hülye proli? Diszkóban meg, ha egyáltalán járnék, sosem jönne rám a sz+rás. Ez ellen védekezik a szervezetem. Ha idegen helyen vagyok, ott is kell minimum 2-3 nap, hogy rámjöjjön.
Világ életemben sosem töröltem meg.Semmi betegséget nem kaptam el.
Aztán jött egy nő és tőle kaptam szép kis gombát.
Nos akkor miről is beszélünk?
# 32
Két óra elég, hogy a fityma alatt (már aki ráhúzva hordja) bomlásnak induljanak a vizeletcseppek. Estére a napi 3-4 vizelés maradványa olyan szagúvá teszi a farkad, hogy én szégyelleném. Tudom, miről beszélek, van összehasonlítási alapom. Mondjuk 16 évesen nekem is minden este irtó kanszagú volt a f+szom, ma nem. Mert törlöm a pisit, és hátrahúzva is hordom a fitymát. A bőr alatt a mirigyek által termelt smegma, a vizelet, esetleg egy kis ondómaradék, erekciós váladék olyan szépen megérik, hogy egy kutya 10 méterről érzi az orrával, hogy jössz.
Amúgy is szeretném kérdezni, mi a jó abban, hogy egész nap jaffás-csokis gatyában járkál valaki?
Azt se bírom felfogni, hogy a férfitársaim többségének bőven jó vécépapírral kitörölni. Amivel egyszerűen nem lehet rendesen. És törlik bele a maradék nutelát a gatyájukba egész nap.
39.
Mi lenne ha mindenki a saját életével foglalkozna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!