Hogy lehet elkerülni, hogy nagyon tág maradjak szülés után? Ti tágabbnak éreztétek magatokat utána?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy gátmetszésnél lehet kérni, hogy szűkre varrjanak utána, viszont sokan írják, hogy a gátvédelemnél sokkal gyorsabb a regeneráció... esetleg az intimtorna segít?2010. szept. 10. 17:28
1/8 anonim válasza:
Én semmi változást nem éreztem. Volt gátmetszésem. Ugyanolyannak érzem.
2/8 anonim válasza:
Én nem lettem tág a szüléstől.
3/8 A kérdező kommentje:
szóval ez nem törvényszerű? jaj de jó:) a kozmetikusom 30as csaj, (2 gyereke van) ő mesélte h próbált intimtornázni mert nagyon kitágult a szülések után, végül egy plasztikai műtét oldotta meg a dolgot... természetesen azonnal kétségbeestem:D
2010. szept. 10. 17:48
4/8 anonim válasza:
Változást én sem tapasztaltam, viszont a barátnőm férje panaszkodott, hogy bizony ő szülés után "szűzen" kapta vissza a feleségét:)
Minden orvos máshogy varr:)
5/8 anonim válasza:
Ez változó, kinél mi lesz én sajnos tágabb lettem, kb. egy hónapja intimtornázok, remélem segít.
6/8 anonim válasza:
3 gyereket szultem, az elsot gatmetszessel, a 2., 3.-at gatvedelemmel, a ferjem szerint nem lettem tagabb, olyan minden, mint a szulesek elott. De lehet, hogy csak szerencsem volt. :)
7/8 anonim válasza:
Én nem érezném, hogy "tágabb" lennék, és a férjem szerint is oké minden.
8/8 anonim válasza:
Én korábban éreztem kicsit, hogy tágabb vagyok, de folyamatosan intimtornáztam már a terhesség alatt is, meg azóta is rendszeresen és azóta "összeszűkültem" újra :)
Az intimtornát viszont szerintem mindig csak fekve végezd, mert azt olvastam valahol, hogy úgy igazán hatásos. Meg az se árt, ha napjában többször csinálod, lehetőleg már a szülés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!