Normál szülés után meddig éreztétek, hogy húzódik vissza a méhetek? Normális, hogy nekem még három hét után is fáj egy kicsit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 12:07
1/4 anonim válasza:
normális. nekem kellett a 6 hét mire el tudtam "felejteni", hogy felvágtak :). gondolj csak bele, hogy mindent átvágtak odabenn, nem gyógyul 1-2 hét alatt.
2/4 anonim válasza:
Most nézem, nem tudom miből gondoltam hogy csak császáros lehetsz :), gondolom a "sima" szülésnél sem sokkal kellemesebb. az is nehezen gyógyul.
3/4 anonim válasza:
Szia én simán szültem :)
5 hétig éreztem a méhösszehúzódásokat! És normálisnak nevezte a szopi tanácsadó is és a dokim is!Gondolom szoptatsz és azért érzed erősebbnek!
Nekem azzal is összefüggésbe hozták, hogy mensi alatt görcsölős (voltam) vagyok, így ez is jobban megvisel!
19 hós szopizuó anyuja
4/4 anonim válasza:
En ugyan csaszaros vagyok, de gondoltam valaszolok, mert szerintem semmi kulonbseg nincs a mehosszehuzodasokat nezve, szerintem a szoptatas-nem szoptatas tobbet nyom a latba. En csak egy hetig ereztem, es mindig csak szoptatas alatt, de akkor nagyon erosen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!