Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normál szülés után meddig...

Normál szülés után meddig éreztétek, hogy húzódik vissza a méhetek? Normális, hogy nekem még három hét után is fáj egy kicsit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
normális. nekem kellett a 6 hét mire el tudtam "felejteni", hogy felvágtak :). gondolj csak bele, hogy mindent átvágtak odabenn, nem gyógyul 1-2 hét alatt.
2011. júl. 29. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Most nézem, nem tudom miből gondoltam hogy csak császáros lehetsz :), gondolom a "sima" szülésnél sem sokkal kellemesebb. az is nehezen gyógyul.
2011. júl. 29. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia én simán szültem :)

5 hétig éreztem a méhösszehúzódásokat! És normálisnak nevezte a szopi tanácsadó is és a dokim is!Gondolom szoptatsz és azért érzed erősebbnek!

Nekem azzal is összefüggésbe hozták, hogy mensi alatt görcsölős (voltam) vagyok, így ez is jobban megvisel!

19 hós szopizuó anyuja

2011. júl. 29. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
En ugyan csaszaros vagyok, de gondoltam valaszolok, mert szerintem semmi kulonbseg nincs a mehosszehuzodasokat nezve, szerintem a szoptatas-nem szoptatas tobbet nyom a latba. En csak egy hetig ereztem, es mindig csak szoptatas alatt, de akkor nagyon erosen.
2011. júl. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!