Mit éreztetek a szülés előtti napokban, vagy héten?
Semmit:) Semmi különös. Már napokkal szülés előtt úgy feküdtem le, hogy talán ma éjjel beindul a szülés, aztán az egyik este nem is gondoltam rá és beindult.
Kórházban voltam így alig vártam, hogy induljon vagy indítsák végre a szülést.
hú, akkor nagyon behozta a babád!
én csak azt éreztem,h ogy "csak legyünk kész mindennel..." szülés előtt 1 héttel még festés volt, előző este nagybevásárlás. (1 héttel korábban jött, mint ahogy ki voltam írva).
Én az utolsó hetekben vizesedtem és fájt mindenem.
Néha úgy éreztem,hogy szétszakadok.
az utolsó napokban már sehogy nem volt kényelmes,aludni is csak ülve tudtam.
A picurkám már nem nagyon mocorgott,inkább sűrűn kinyomta magát,ami elég kellemetlen volt.
Alig vártam,hogy kibújjon:)
1 héttel hamarabb szültem.
Ma más 15 hónapos kis rosszcsont:)
Toxémiás lettem. non stop zsibbadt a kezem, és fájt, dagadt midnen testrészem(25kilót híztam). plusz magas volt a vérnyomásom és nagy volt a fehérjeürítésem, de mégsem gondoltam semmi rosszra. arra gondoltam milyen jó lenne még egy baba...aztán 32+5 napra Sos császárom volt. a kislányunk élet halál közt a koraszülöten, én meg majdnem az őrzőben ottmaradtam a vérnyomsáom miatt. soha többet nem akarok szülni, pedig nagyon vágyom egy testvérre, de a félelem nagyobb tőlem és sosem lesz elég bátorságom újra belevágni. a férjem is ellenzi hogy ismét babát vállaljunk.
szóval összefoglalva: az én esetem más mint a normál terhesség, de még pár perccel a főorvos megbeszélése előtt sem éreztem semmi különöst. valahogy nem foglalkoztam azzal hogy korábban szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!