Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztetek a szülés előtti...

Mit éreztetek a szülés előtti napokban, vagy héten?

Figyelt kérdés
Amikor még nem tudtátok, hogy szülni fogtok. Fájt valamitek? Vagy csak befordulósabbak lettetek?
2010. dec. 6. 18:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt éreztem,hogy már nagyon szeretnék szülni és lám-lám 1 hónappal hamarabb jött a baba.Akkor meg azt kívántam,bárcsak még maradt volna bent,mert pici volt.Most 4 hónapos és 6,5 kg.
2010. dec. 6. 18:11
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Semmit:) Semmi különös. Már napokkal szülés előtt úgy feküdtem le, hogy talán ma éjjel beindul a szülés, aztán az egyik este nem is gondoltam rá és beindult.

Kórházban voltam így alig vártam, hogy induljon vagy indítsák végre a szülést.

2010. dec. 6. 18:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hú, akkor nagyon behozta a babád!

én csak azt éreztem,h ogy "csak legyünk kész mindennel..." szülés előtt 1 héttel még festés volt, előző este nagybevásárlás. (1 héttel korábban jött, mint ahogy ki voltam írva).

2010. dec. 6. 18:14
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Én az utolsó hetekben vizesedtem és fájt mindenem.

Néha úgy éreztem,hogy szétszakadok.

az utolsó napokban már sehogy nem volt kényelmes,aludni is csak ülve tudtam.

A picurkám már nem nagyon mocorgott,inkább sűrűn kinyomta magát,ami elég kellemetlen volt.

Alig vártam,hogy kibújjon:)

1 héttel hamarabb szültem.

Ma más 15 hónapos kis rosszcsont:)

2010. dec. 6. 18:20
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
nekem 1 héttel korábban érkezett a baba, a szülés előtt 2 nappal este egy picit fájt a hasam, de én megéreztem hogy másnap szülök,átnéztem a csomagokat, és hiányzott még a szőlőcukor, és gyorsan leszaladtam a boltba, hajnalban el is folyt a magzatvizem.
2010. dec. 6. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
én semmit.délután négykor még nagyban rántottam a húst,este hétkor az nst-n közölték hogy nem fáj valamim mert 2 ujjnyira ki vagyok tágulva...benn is tartottak,éjjelre meglett:))
2010. dec. 6. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
semmi kulonost nem ereztem, aznap meg bevasarolni voltam, delelott, aztan delbe fojni kellett a vizem, de fajasom nem volt, du.ig , aztan inditottak, 11kor meglett a fiam. de semmit nem ereztem elotte, 3 nappal kiirt utan szultem.
2010. dec. 6. 19:00
 8/16 Kriszti83 ***** válasza:
100%
Jóslófájásaim voltak, hangulatingadozásaim, gyakran elsírtam magam a semmin. Kicsit depis lettem, úgy éreztem, vissza akarom kapni a testem és a régi ruháim. Napra pontosan szültem :)
2010. dec. 6. 19:30
 9/16 Amrein Tünde válasza:
100%
Semmi különöset nem éreztem. 42.-én héten született meg nekem. Aznap mikor megindították volna éjjel elkezdöttek a fájdalmaim. De előtte simán csináltam a dolgokat. Azt vártam hogy beinduljon, mivel december 10re voltam kiírva és ehelyett 22.-én született meg.
2010. dec. 6. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Toxémiás lettem. non stop zsibbadt a kezem, és fájt, dagadt midnen testrészem(25kilót híztam). plusz magas volt a vérnyomásom és nagy volt a fehérjeürítésem, de mégsem gondoltam semmi rosszra. arra gondoltam milyen jó lenne még egy baba...aztán 32+5 napra Sos császárom volt. a kislányunk élet halál közt a koraszülöten, én meg majdnem az őrzőben ottmaradtam a vérnyomsáom miatt. soha többet nem akarok szülni, pedig nagyon vágyom egy testvérre, de a félelem nagyobb tőlem és sosem lesz elég bátorságom újra belevágni. a férjem is ellenzi hogy ismét babát vállaljunk.

szóval összefoglalva: az én esetem más mint a normál terhesség, de még pár perccel a főorvos megbeszélése előtt sem éreztem semmi különöst. valahogy nem foglalkoztam azzal hogy korábban szülnék.

2010. dec. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!