Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztetek a szülés előtti...

Mit éreztetek a szülés előtti napokban, vagy héten?

Figyelt kérdés
Amikor még nem tudtátok, hogy szülni fogtok. Fájt valamitek? Vagy csak befordulósabbak lettetek?
2010. dec. 6. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első baba. Semmit nem érzetem délelőtt még nst-n voltam, hazajöttem este 7-kor még anyáéknál voltam elektromos rollerrel. 8-9 körül éreztem hogy kicsit sajog a derekam olyan érdekesen, amilyet még nem érzetem. 10 óra körül mondtam a páromnak feküdjön le pihenni én már nem tudtam akkor lefeküdni nagyon fájt mindenem fekve, járkáltam, kinn az udvaron és fújtattam :) néha sikerült beszundiznom mikor enyhült és fél 2-kor ébresztettem a párom hívja a mentőt, akkor már 5 percesek voltak fájások, 3 ujjnyira ki voltam tágulva mire beértünk, 4:30.kor megszületett az angyalkám! :)

2010. dec. 6. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon ki voltam borulva, mindenen elsírtam magam :D de szó szerint, megcsörrent a telefonom és zokogtam! meg hát éreztem is, hogy teljesen fel vagyok készülve rá, nem féltem tőle, egyszerűen már csak túl akartam lenni rajta, mindegy mennyire fog fájni csak sírjon már fel a kisbabám. a kiírt előtt egy nappal szültem
2010. dec. 6. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem találtam a helyem, aggódtam, hogy összemagzatvizezem a vadiúj matracot :)) És nem akartam, hogy éjjel induljon be a szülés. 1 héttel a kiírt időpont előtt érkezett, reggel indultunk a kórházba, délutánra lett meg a baba. Nekem nagyon jó élmény volt! :)
2010. dec. 7. 02:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, és a magzatvíz csak a kórházban folyt el, burkot repesztettek, de még jó, mert már zöldes volt a magzatvaíz színe.
2010. dec. 7. 02:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én abszolult semmit! Nem is vártam még a szülést,még lett volna 3 hetem a kiirásig,aztán a kisfiam meggondolta magát és hamarabb született!
2010. dec. 7. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szülés előtt 3 nappal durva jóslófájásaim voltak (sem előtte, sem utána nem voltak jóslóim!), aztán semmi a szülés napjáig. Hajnalban éreztem, hogy fájásaim vannak, szinte nincs is köztük szünet, gyorsan kórház, kibújt a babám.
2010. dec. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!