Azon lányokat kérdezem, akik számára nagy érték volt a szüzességük és miután elveszítették, röviddel utána szakított velük a párjuk. Hogyan kezeltétek ezt a szituációt? Hogyan tettétek túl magatokat a történteken?
Szia!
Velem is pont ugyanez történt... Én is hónapok múlva adtam neki oda a szüzességem... De, utána elhagyott.
Összejött mással. Mai napig nem tudom magam túltenni rajta, én se tudom mással elképzelni a szexet, már nem is kívánom.Azóta már vagy 100-szor megbántam. :S De, azt is tudom, h az "övé" nem lehetek többé.
Figyelj, arról nem te tehetsz, hogy megbíztál benne és ilyen csúnyán kihasznált.
El kell mondanod, annak akivel majd leszel. Mert nem vagy ribanc.
Sok sikert, és kitartás! :)
Sajnálom, hogy ez történt és így érzed. Látod teljesen felesleges volt várni, mert most csak még nagyobb csalódás ért. (Elmúlt már a cinikus időszakom, de most azt mondanám: Látjátok basszus, amiről beszéltem, hogy baromira mindegy, hogy mennyi ideig várakoztatja a lány a fiút. A srác úgyis azt csinál amit akar.)
Úgy fogod túltenni magad a dolgon, hogy megérted, hogy az első szexnek egy ilyen kis senkiházival semmi jelentősége. Vedd úgy hogy meg sem történt. Majd csak sikerül egy idő után, megérteni és feldolgozni. Túl nagy jelentőséget tulajdonítottál ennek a dolognak és látod most, hogy csalódás ért... saját magadnak generáltad ezt.
De így neveltek, ilyen vagy nem tehetsz róla.
Azon viszont ne spirázd magad, hogy "hogy nézel egy tisztességes fiú szemébe", mert az hogy szűz vagy-e még teljességgel minimális jelentőséggel bír. Hidd csak el. Legyél ahhoz a tisztességes fiúhoz, te is nagyon tisztességes és rendben lesz minden. A párválasztás mindig blindre megy. Nincs recept rá.
(Csak kiváncsiság: Meddig kellet várni rád?)
25/f
Akkor nem tudom. Fiú vagyok, de nem tudok értelmes magyarázatot adni azon kívül, hogy egy senkiházi péniszarcú királylány az a srác aki elhagyott téged.
A 4 hónap az nem olyan sok... bírható. Még nekem is.
Csak annyit tudok mondani, hogy sok tisztességes srác szaladgál még odakint. Majd csak rád talál majd valamelyik.
Fel a fejjel és sok sikert.
25/f
Egyszerűen föl nem tudom fogni, hogy egy evolúciós maradék köré miért kell ilyen misztikumot szőni, jobban tennék a nők, ha könnyebben kezelnék ezt a dolgot, sok fájdalomtól megkímélnék magukat.
Kedves kérdező, Te pedig főleg túldramatizálod a dolgot. A nők 99%-a nem az első partnerénél fog megállapodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!