A szüzesség érték vagy csak hátrány? Miért?
Én eddíg a hátrányát tapasztaltam,de rohadtul...
:S
Ezért kíváncsi lennék a véleményekre!
Én úgy gondolom,hogy inkább ilyen köztes dolog, attól,mert nem mentem el az ország felével, meg eggyel sem nem tartom magam különbnek az egy-két "menetes" csajoktól...,ahogy mások mondják,de azért egy büdös r**anctól többre tartom magam.
szerintem előny.. én most lettem szerelmes először és nagyon örülnék ha a lánynak én lennék az első dehát ilyen manapság nincs... még én sem vártam addig pedig megérte volna, mert szerelmesen sokkal jobb a szex mint érzelemmentesen
19/f
ez emberfüggő , manapság már tényleg sokan úgy tekintenek rá mint hátrány
személy szerint úgy gondolom hogy megéri várni vele egy megfelelő emberre akár 20 évet , minthogy az első jöttmenttel összefeküdj
de mondom ezt mindenki döntse el magának , ha valakinek az tetszik hogy a fél ország átmenjen rajta 15 évesen, akkor csinálja
csak ne hagyd hogy mások befolyásoljanak
Szerintem mindenképpen érték.
Az első szex határozza meg később a szexhez való viszonyodat. Egyáltalán nem mindegy hogyan éled meg..én vártam 17 éves koromig, a megfelelő emberre. Viszont mikor eljött nem várattam magamra, másfél hónap után lefeküdtem vele. Nem bántam meg egy kicsit sem.
De a te életed a te döntésed, csak nehogy rossz döntést hozz.
Sok sikert!:*
hátrány annak, aki csak áá van egy pasik és meg akar b@szni de nem merem, mert mégbszűz vagyok és fáj meg minden.
előny annak, aki szereti a párját és ezzel tiszteli meg, a párja pedig a szerelmével viszonozza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!