A szüzesség érték? Ha igen akkor pénzben is kifejezhető?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyibe kerülhet egy 15 éves szép lány szüzessége? És hogyan ellenőrzik az ártatlanságot? Most olvastam a gésákról és azt hiszem egy amolyan mizuagehoz nagyobb kedvem lenne, mint tapasztalatlan kisfiúkkal kísérletezni sikertelenül.2011. ápr. 24. 02:02
1/23 anonim válasza:
Hmmm, de kis "aranyos" vagy. Nekem tudod mennyit ér a te szüzességed? Szart sem.
2/23 anonim válasza:
Nehogy már 15 évesen pénzért akard elveszíteni...
3/23 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hogyan akarom elveszíteni, de vizsgálom a lehetőségeket. Szóval most csak fantáziálok a dologról. Kérem, hogy a mocskolódást kerülje mindenki. Ajánlatokat sem várok, csak kíváncsi vagyok, hogy el lehet-e adni egyáltalán a mai világban. Egyáltalán érdekli-e ez a férfiakat?
2011. ápr. 24. 02:22
4/23 anonim válasza:
Olvastál róla? Na persze! Jó duma.
Most ment a TVben.
Én is néztem. :D
Hehehe :)
S
5/23 A kérdező kommentje:
És utána is olvastam a neten néhány gésás oldalon. Eléggé lázba hozott.
2011. ápr. 24. 02:28
6/23 A kérdező kommentje:
Szóval olvastam olyat hogy az egész 1 héten át tart és tojásfehérjével kenegetik előtte egy hétig a lányt odalent. Úgy látom ez több törődést és szakértelmet jelent, mint amire egyébként számíthatnék.
2011. ápr. 24. 02:31
7/23 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, csak nem tartom helyénvalónak. Az európai kultúrában ennek nincs olyan értéke, amiért "érdemes" lenne megszabadulni tőle.
8/23 anonim válasza:
A Justine című könyv is részben erről szól.
5-6 éves korától dolgozik benne a csaj kupiban-Szűzkur-váskodik-és 13-14 évesen a kupiba járó törzstagok,vagy magas rangú arisztokraták licitálhattak a szüzességére,amit persze addig árultak,amíg nem volt már túl egyértelmű.
Sade Márki az író.
9/23 anonim válasza:
Miután kiírtad hogy ajánlatokat nem vársz, akit érdekelt volna is elment, úgyhogy most már senkit sem érdekel.
Amúgy ha mégis érdekel, én adok érte 2 zsák krumplit és egy zacsi csipszet! Ha más nem jön, azért jobb mint a semmi, gondold meg!
10/23 anonim válasza:
A prostitúció szabályozását tanulmányozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!