Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség érték? Ha igen...

A szüzesség érték? Ha igen akkor pénzben is kifejezhető?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyibe kerülhet egy 15 éves szép lány szüzessége? És hogyan ellenőrzik az ártatlanságot? Most olvastam a gésákról és azt hiszem egy amolyan mizuagehoz nagyobb kedvem lenne, mint tapasztalatlan kisfiúkkal kísérletezni sikertelenül.
2011. ápr. 24. 02:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Tedd fel az eBay-re! Majd kiderül, hogy mennyit ér.

(Nekem spec semmit. Aki 15 évesen azon agyal hogy adhatná el az szüzességét, azt később is csak a pénz érdekli majd a valódi érzelmek helyett.)

2011. ápr. 24. 08:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaj. Látszik, hogy még benne se vagy életbe. Na mindegy.

Én ismerem a gésa irodalmat, szóval tudom miről beszélsz. Viszont a mai maikóknál már nincs mizuage, mert a lányok középiskola alatt vagy után szegődnek el. Akkor már többség túl van az első szexuális élményén. Tehát már nem divat.

Másik: olvastam egy cikket erről, ahol a riporter pont ennek a témának járt utána. Megkérdezett pár hölgyet akik ily módon árulták magukat. Nos sokan vannak akik után nem érdeklődnek ,mert annyira nagy kereslet nincs erre. A másik része ,akik elkeltek ,azok meg ritkán fogtak ki normális embert. Ez már nem státusz szimbólum. De az idős papák, és azok akiknek ez a perverziójuk igen érdeklődök.

Te tudod, hogy mit akarsz magaddal kezdeni, arra számíts, hogy végső soron nem te fogod választani, mert a véletlen ill. a pénz dönt, hogy kinek adod magad, ha pedig nem szereted azt akivel csinálod, akkor nagyon nehéz és fájdalmas lesz, mert a tested összerándul egy idegen intim érintésére és még szűkebb leszel mint normál körülmények között. Szóval erre lélekben sokat kell készülni, mert közel sem lesz olyan romantikus kis regény mint ami neked dereng.

21/L

2011. ápr. 24. 08:55
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
megj.: az meg egész biztos, hogy nem fog egy hétig kenegetni alul. Ha fizetett akkor feküdnöd kell!
2011. ápr. 24. 08:56
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Minek kenegetni???
2011. ápr. 24. 09:07
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

Én akár ingyen is elveszem neked, beleviszlek a jó dolgkokba;)

Írj egy levelet ha érdekel.

18F

2011. ápr. 24. 09:39
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

Elég sokan eladják a szüzességüket. Csak nem egy összegben így konkrétan, hanem amikor 15 évesen találkozik élete szerelmével, aki mondjuk 25-30 éves és van saját kocsija, lakása stb. Aztán 1-2 év múlva a srác talál másik kiscsajt. Vagy a csaj keres már férfit. Régen volt ennek értéke, de akkor sem úgy, hogy pénzért adták vették, inkább morális/erkölcsi/presztizsbeli értéke volt.

Én konkrétan semmit nem fizetnék egy szűz lányért és szerintem sokan vannak így...egy férfinek jobb egy tapasztalt nővel szexelni, jobban tudja élvezni a szexet egy felszabadult nő mellett, mint aki most kezdte a dolgot...Sokan ezért is járnak prostikhoz.

2011. ápr. 24. 09:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
2011. ápr. 24. 10:13
 18/23 anonim válasza:
100%
Ha 18 éves lennél 50-100e Ft között adhatnád el. De akár többért is, ha "olyan" dolgokat vállalsz. De így gyerekként egy felnőtt se merne "kikezdeni" veled, nem lenne bűn, de könnyen visszájára fordulhatna. 18 éven aluliak pedig nem fizetnének neked. Ha minden képen a testedből akarsz megélni, akkor ott vannak a magyar webcamos szex chatek, de oda is kell egy felnőtt aki befizet.
2011. ápr. 24. 11:03
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem is most gondoltam, talán majd ha 18 leszek. Most még félek a dologtól. Köszönöm annak aki belinkelte az interjút, nagyon hasznos volt :)
2011. ápr. 24. 17:21
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
Pedig szívesen segítek ha gondolod..nem annyira fáj, meg nem is akkora cucc ahogy azt sokan mondják, inkább annál kellemesebb.
2011. ápr. 24. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!