Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség érték? Ha igen...

A szüzesség érték? Ha igen akkor pénzben is kifejezhető?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyibe kerülhet egy 15 éves szép lány szüzessége? És hogyan ellenőrzik az ártatlanságot? Most olvastam a gésákról és azt hiszem egy amolyan mizuagehoz nagyobb kedvem lenne, mint tapasztalatlan kisfiúkkal kísérletezni sikertelenül.
2011. ápr. 24. 02:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9%

Persze, hogy van értéke, a svájci frank mindenkori árfolyamához viszonyítják, csak nem szokták nyilvánosságra hozni.

"Szerintetek mennyibe kerülhet egy 15 éves szép lány szüzessége? És hogyan ellenőrzik az ártatlanságot? Most olvastam a gésákról és azt hiszem egy amolyan mizuagehoz nagyobb kedvem lenne, mint tapasztalatlan kisfiúkkal kísérletezni sikertelenül."

Idióta. Ha azt olvastad volna, hogy van egy olyan törzs a dzsungelben, melynek tagjai csak akkor tekintenek emberszámba, ha mondjuk 13 évesen már szerte-szét dugtak volna, akkor erről szólna a kérdésed.

A másik meg, nem értem, hogy tudnak normális emberek más népekért rajongani. Különösen a nem normális japánokért.

Ha már érték. Én rááldozok 8 ezer forintot a szüzességedre, mert szerintem ennyit ér. Akkor most lefekszel velem?

2011. ápr. 24. 17:30
 22/23 kovpet ***** válasza:

Szerintem a "tapasztalatlan kisfiúkal valő bénázás" és a "százér' szétk.r az antipatikus büdős, kövér vénember" között vannak azért lehetőségek.

Ha nem extra sürgős (és ne legyen az!), akkor fogsz olyat találni, ami megfelel majd neked.

Egyébként meg a tapasztalatlan kisfiú is lehet kedves, aranyos, akivel megéri együtt bénázni. ...és nem is feltétlen lenne bénázás. De ha először az is lenne, gyorsan belejönnétek :)

2011. ápr. 25. 12:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha felteszed eBay-re, linkeld! Köszi! :)
2011. ápr. 26. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!