Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna, ha a párotok értetek menne a munkahelyetekre?

Figyelt kérdés

Párom mindig értem jön a tőlünk 20 km-re lévő munkahelyemre. Úgy érzem, hogy ellenőrizni akar, hogy tényleg oda megyek e reggel.

Ráadásúl a benzin sem kevés pénz. Ha szólok neki akkor veszekedik. Mit tegyek?

2013. nov. 11. 12:23
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Hajnalban felkell és megkérdezi, hogy elkisérjen e a buszmegállóig, de mondom neki, hogy aludjon tovább. A telefonomat sosem hagyom őrízetlenül.
2013. nov. 11. 12:56
 22/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem jó jel. Az már régen rossz, ha nem örülsz neki, ha érted megy, meg hogy annyira se bízol benne, hogy őrizetlenül hagyd a telefonod. Biztos, hogy minden rendben van ezzel a kapcsolattal?
2013. nov. 11. 13:02
 23/35 A kérdező kommentje:

Én sem nyúlok az ő telefonjához. Egyszer-kétszer elmegy ha értem jön, de hogy mindig az már sok.

Amúgy a saját kocsijával jön értem.

2013. nov. 11. 13:07
 24/35 anonim ***** válasza:

"Hajnalban felkell és megkérdezi, hogy elkisérjen e a buszmegállóig, de mondom neki, hogy aludjon tovább."

Akkor végül is csak hazahoz, oda nem visz. Akkor nem értem, hogy ellenőrizné, hogy tényleg oda mész-e reggel? Ennek így semmi értelme.

Mindegy. Ha ennyire szeretnél hazabuszozni, akkor járj busszal, nem tilthatja meg neked. Ha haragszik érte, majd megbékül. Esetleg elmondhatod neki, hogy nem azért jársz busszal, mert nem esik jól tőle, hogy elmegy érted, hanem mert nagyon szeretsz buszozni.

2013. nov. 11. 13:17
 25/35 anonim ***** válasza:
29%

Milyen okos itt némelyik válaszoló. Az elején leírtam, hogy értem nem jön a párom, erre páran meggyőződtek róla, hogy akkor ez egyenlő azzal, hogy nem is szeret. Az már más kérdés, hogy talán azért nem tud értem jönni, mert olyankor még dolgozik... azt írtam, hogy milyen jó lenne, ha értem jönne, de nem tud. Ebből persze rögtön az következik, hogy nem szeret.

De látom, itt jó válasz nem született, hiszen mindenki le lett pontozva rendesen.

2013. nov. 11. 13:21
 26/35 anonim ***** válasza:

Amint látom titkolni valód van kérdező, ha még a telefonodat sem hagyod őrizetlenül!

Párommal mi sem kutakodunk egymás telefonjába, de nem hordjuk megszállottam a telefont, ott hagyjuk ahol ép van ész kész! Megbízunk egymásban!

De látom te nem ép egy őszinte ember vagy mert titkolni valód van! Remélem észre veszi a párod!

2013. nov. 11. 13:36
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sza.r a kommunikáció ebben a kapcsolatban. Ő mivel indokolja ezt, és miért veszekszik, ha szóba hozod?
2013. nov. 11. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örülnék neki ha a párom hajlandó lenne napi 20-40 km-t utazni értem. Úgy érzem fontos vagy, hogy megbecsül. A szándékai meg nem érdekelnek, ha nem kerget az őrületbe a féltékenykedéssel szavak szintén, akkor felőlem kutakodhat némán utánam nem zavar amíg nem látom. Ha csak ezért jön tegye, nekem örömet okoz vele. Én kifejezetten rühellek buszozni. Jelenleg havi 20 ezret költök benzinre, hogy megússzam a buszozást! Szóval a két kezem összetenném egy ilyen pasiért :)

Az én párom még 30 km-t se volt hajlandó utazni, hogy egy héten legalább egyszer lásson. Vége is lett nagyon hamar...szóval minden álmom lenne egy ilyen pasi.

Egyáltalán nem tartom betegesnek azt, hogy napi 40 km-t autózik érted. Akkor sem ha kérés nélkül teszi. Ha szeret autózni és a kocsikázás a hobbija akkor meg főleg teljesen érthető és normális dolog! Vannak fanatikus autóbolond ismerőseim, mennek éjjel nappal ha kell ha nem mert annyira élvezik!! Ha én ilyen lennék és még szeretném is a páromat tiszta szívemből akár az országot átszelném érte naponta is akár_!

2013. nov. 11. 14:39
 29/35 anonim ***** válasza:
Én nő létemre volt, hogy elmentem a páromért heti többször csak mert épp ráértem vagy unatkoztam és már nagyon hiányzott! Kifejezetten élveztem ezeket az délutánokat, különleges hangulatuk volt. Jól esett örültem, hogy addig is együtt lehettünk meg amúgy is imádok/imádunk autózni. :) Nem akadnék fenn ilyenen. Ha akar jöjjön el minden nap.
2013. nov. 11. 14:46
 30/35 anonim ***** válasza:

És ezt miért nem beszéled meg vele? Simán megkérdezhetnéd tőle, nem nekirohanva, hogy ezt azért teszi, mert szereti a társaságod, vagy esetleg nem biztos benne, hogy munkában voltál.

Miért kell rögtön találgatni,és a legrosszabbat feltételezni?

Igenis szeretheti valaki annyira a párját, hogy mindig vele lenne és segítené, ha tehetné. Én is így vagyok ezzel.

Ha meg ez nem tetszik, NEKI kell megmondani! Hogy spóroljon benzint és mehet ritkábban utánad!

2013. nov. 11. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!